Güncellemeler
7 ay
Gayet aklı başında olgun birisi kendini net ifade ediyor her konuda
Sosyal medyadan kısa bir süre önce tanıştığım kişi beni kısıtlamaya başladı. Sadece arkadaşız ama ben varken başkasıyla konuşamazsin diyip duruyor. Biriyle konuşunca trip atip duruyor, kıskançlık yapıyor. Aramızda ciddi bişey olamaz ikimizde farkındayız sadece sanal arkadasiyiz. Ama neden böyle davranıyor anlamıyorum. Sizce amacı ne
Cevap
10Cevap
Sanal yani sınır derken? Sanaldan uzaktaki birisinin kısıtlaması saçma.
Arkadaş değil sevgilim aramıştır belki?
Nasıl
Öyle olsa bana söylemesi gerekmez mi
Online sevgili mi istiyor
Seni ne hakla kısıtlıyor
Ee yani hayır seni seviyorum evlen benjmle dese tamam diyecem öyle bişey de demiyor
Kafa karıştırıcı bir durum yüz yüze görüşmeyi dene
Sana aşık sjjdjs
Aşık gibi değil
Siniri yok cunku kaybedecek birseyin yok
Kafayı yemiş
Baglanio beklenti artio
Vardır
Ayy tam engellemelik
6imtur bence
Anlamadım
Yoktur canım
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu tarz durumlar gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Sanal arkadaşlıkların sınırlarını çizmek bazen zorlaşıyor, çünkü insanlar farklı niyetlerle yaklaşabiliyor. Karşı tarafın bu tepkileri muhtemelen duygusal bir bağ kurmaya başladığını ya da kendi içinde bir sahiplenme hissi geliştirdiğini gösteriyor olabilir. 🤔
Arkadaşlığınızın "sadece sanal" olduğuna gerçekten inanıyorsa, seni kısıtlamaya ya da yönlendirmeye çalışması hiç adil değil. Bu, karşılıklı güven ve saygı sınırlarını aşan bir durum gibi görünüyor. Ona açıkça hislerini ve sınırlarını ifade etmek büyük bir fark yaratabilir. 🌈 Eğer bu konuşma sonrasında da aynı davranışları devam ederse, belki mesafeni koruman senin için daha sağlıklı bir seçenek olabilir. 💬💜