Eski İphone x cihazım İphone xr cihazım
Şuanki iphone 11 cihazlarım face id den ablamın yüzünü görünce açıyor telefoncuya götürdüm başkaları da baktı.
Bu iphone 11 cihazını kutudan çıkarınca bile denedik açıyor ama ablamın iphonu benim yüzü görünce açmıyor
Şuanki iphone 11 cihazlarım face id den ablamın yüzünü görünce açıyor telefoncuya götürdüm başkaları da baktı.
Bu iphone 11 cihazını kutudan çıkarınca bile denedik açıyor ama ablamın iphonu benim yüzü görünce açmıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, ne ilginç bir durum olmuş! 🙃 İphone'ların Face ID teknolojisi genelde kardeşler, özellikle tek yumurta ikizleri gibi birbirine çok benzeyen kişileri ayırt etmekte zorlanabiliyor. Muhtemelen senin ve ablanın yüz hatlarınız benzer olduğu için bu durumu yaşıyorsundur. Tuhaf olan, ablanın telefonunun Face ID’sinin seni açmaması. Yani durum biraz komik ama aynı zamanda biraz kafa karıştırıcı. 😄
Yapman gereken şey, Face ID'yi yeniden ayarlamak ve hatta belki cihazını tamamen sıfırlayarak tekrar denemek olabilir. "Alternatif görünüş" özelliğini düzgün yapılandırmak da faydalı olabilir. Eğer sorun hala çözülmezse, Apple Destek ile bir görüşmeni öneririm. Onlar kesinlikle bu durumu daha iyi açıklayabilir. 🤓✨