13 yasında kız kardesim var telefonunu elinde düşürmüyor hep arkadaslarıyla konusuyor. Sevgilisi var mıdır diye süpheleniyorum. Siz olsanız napardınız? Ha bu arada yobaz gerici degilim. Sevgiliye karsı degilim ama yaşı küçük kandırırlar birde.
Cevabın nedir?
Kız kardeşini düşünmek çok doğru birşey , ben bir erkek olarakta kesinlikle düşünmeni öneririm. Sonuçta fazla üstüne düşmücek olsan bile kız kardeşinin bir sevgilisi veyahut bir erkek arkadaşı varsa bilmenin ve durumdan haberdar olmanın faydası olur. Küçükler hep saklar böyle şeyleri genelde utanırlar sıkılırlar. Ama bilmezlerki abileri ablaları hemen hemen her konuda onlardan tecrübelidir. Doğruya yönlendirirler yalnıştan çevirirler. Ve abilerin ablaların tecrübelerinden yararlanarak daha mutlu ve güzel bir hayat süreceklerinin farkında olmazlar. Hayırlı olsun kardeşim. Kız kardeşin buluğ çağına girmiş. Burdan 3 sene kadar sonra farkında olmadan genç bir kız olucak. Bir kız çocuğunun telefonla fazla uğrasması zaten direkt olarak bana kalırsa şüphenilmesi gereken konu ''erkek arkadaş''tır. Eğer erkek çocuğu olsaydı asosyaldir oyun oynuyodur felan diyebiliriz ama kızlarda pek rastlıyamayız öyle ''çok asosyalim oyun oynıyım bari'' gibisinden. Arkadaş gibi yaklaş kardeşine dertlerine ortak , sırlarına sırdaş ol. Aynı zamanda bir öğretmende ol ona , emin ol ki kız kardeşine bu yaklaşımın onun hayatının daha düz bir çizgi üzerinden gitmesini sağlıyacaktır. Hiç kimsem olmasa '' ABİM VAR BENİM''/''ABLAM VAR BENİM'' diyebilmek çok büyük bir şeydir. Ne yazıkki bende olmadı hatalarımdan yola çıkarak , çizgi üzerine çizgi , çize çize sürdüm ve sürüyorum hayatımı. :)
22 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru demissin kız kardesib varsa cok sanslı :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim 15 yaşında ben 1 sene önce telefonunu karıştırdım. Kızların etekaltı fotoğrafları ve p*rno yakaladım 3 tanede kızla konuşuyordu biri sevgilisiydi. Sonra aldım hafıza kartını bu ne diye hesap sordum birdaha yapmam dedi bende kendine yeni hafıza kartı al bu bende kalacak dedim daha sonra şantaj yaptım. Annem bakkala git diyor onu gönderiyorum kız arkadasıma hediye alıcam param yetmiyor biraz ondan para alıyorum falan 2 ay sonra sildim içindekileri geri verdim. Daha gençler birçok şeyi merak edip yanlış yapabilirler. Ve senin kardeşin de bir kız bence 16 yaşına kadar takip et 16 yaşında serbest bırak. Biraz da erkekleri ona kötü anlat. İşte benim arkadşıma böyle yaptılar diğer arkadaşıma şöyle yaptılar falan de bize güvenmesin. Ben doğru bir insanım ama çoğu erkek p**evenk o yüzden diyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam saolda. Kardesine niye şantaj yaptın bee :D
Cevap sahibi+1 yıl6. kattan iniyorsun bakkala gidiyorsun sonra tekrar çıkıyorsun insan haliyle yoruluyo. asansör de bozuktu o zamanlar. Sevgilim bana hediye aldı ben ona almazsam ayıp olur yani benim şantaj yapmak için bahanelerim vardı :D
Diğer konusunda 622 cevap paylaştı. O yaşlarda olmaması gereken insanlarla konuşuyo olabilir sıkmadan konrtol altında tutmak lazım sen ona sürekli geniş bir abla olduğunu herkesten önce her şeyini ona anlatabileceğini söylemelisin. 19 yaşındayım üniversitedeyim arkadaşımla kahve içmeye giderken bile ablama haber veririm atacağım her adımdan haberi vardır karışmıcağını bildiğim için bu rahatlık ve güzel bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel sevgilini bile biliyormuydu. Bende anlatmasını isterim bende ona anlatırım
- +1 yıl
Sevgilimi konuştuğum kişileri herkesi bilir sevgilimle arası çok iyiydi mesela her görüşmemizi bilir. Ben de bu sayede arkasından iş çevirmemiş oluyorum işte istanbula sevgilimin yanına gittim ablama rahatlıkla söyledim kimsenin haberi olmasa da orada başıma bir iş gelse daha kötü
+1 yılİçine şüphe düşürmek istemem ama benim başıma ne gelmeye başladıysa 13yaşında başladı abim pek kontrol falan etmezdi annem ederdi ama onu kandırıyodum bir şekilde çok pişmanım keşke baksaydı abim zamanında ama şimdi baksın istemem tabi hem koca kız oldum ve işler bu noktaya geldi :O allah kardeşini hep korusun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Umarım kötü birsey olmamıstır
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
25Cevap
Bence bakmalısın benimde kız kardeşim var bende sürekli kontrol ederim ve ilerde yanlış yapmaması için sürekli oturur konuşurum sende bir abla olarak devamlı konuşmaya dertleşmeye bak kardeşinle aranı yakın tut ona güven ver attığı her adımdan haberin olur böylelikle
00 Yorumlakendi yerine koy bir de öyle bak sen de yaşamışsındır belki
22 Yorumla
Soran+1 yılBenimde sevgilin oldu zatende. 13 yas oldukca kücük degilmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna inat yapar gibi ya da abilik taslar gibi degilde o gormeden farketmicegi sekilde bakmanda fayda var yanlis bisey gorursende gidip okuzluk yapma insan gibi al karsina konus bende gectim bu yoldan abi nasihati baska olur de yani bu zamanda babalarin nasihatlerinden cok abilerinki faydali oluyor baba eski zamana gore dusunur herseyi abi daha yakin o yuzden diyorum neyse yani bak derim.
00 Yorumla
+1 yılGizlice karistirmaktan ziyade konus onunla bir iki ufak seyini anlat sikinti yaratmayacak guvendir kendine o da sana anlatsin. Abla kardes iliski onemlidir sonucta. Sana guvensin
00 YorumlaDiğer konusunda 618 cevap paylaştı. Madem o kadar karşı değilsin, o zaman bizzat sohbet şeklinde konuşmayı dene. Diğer türlü kardeşini karşına alırsın çünkü. Senden daha çok gizlemeye çalışır.
00 Yorumlaben sinir olurdum kontrol edilmesine vermezdim de. bence saygısızlık.
15 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasından sonra rahat bırakırım ama bende o yollardan gectin iyi bikirim :) o yuzde 13 yas conerken
Soran+1 yılCok erken
Soran+1 yılEllemem tamam :)
+1 yılbence o bilemeden yap evde şifre koymayı yasakla şifre varsa işte o zaman kork kesin haltlear karıştırıyor ve snde de şifre varsa emin ol senden görmüş demektir
22 Yorumla
Soran+1 yılOnda şifre var evet. Bendede vardı eskuden :D bende o yollardan gectim ama o kadar kucukken degil
- +1 yıl
bence yapıyor ya da yapacak bir şeyler kavga etme uzaklaşır deneyimlerini anlat bence kardeşin olsun dostun
+1 yılTelefonunu karistirmak yerine onune al konus bence, hem o sayede onun sana karsi olan guvenini kirmazsin
10 Yorumla
+1 yılYa bırak kızı sonra sana karsi daha fazla gelmeye baslar
10 YorumlaAlıp karşına konuş kimse hoşlanmaz telefonunun karıştırılmasını
00 YorumlaÇok ayıp eğer varsa tabii. Bir de ergenliğe girdiyse sevgili fena yha.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgili normal birsey. 13 yas erken ama
Soran+1 yılBenimde olmustu ayrıldık ama. Ben buyuktum ve bilincliydim ayrıca
Kontrol etme, fark ederse gururu incinir.
Onunla sohbet ederken hafiften biseyler çıtlat bunlar icin kucuk oldugundan falan bahsetnoyle bir durum varsa bile bunu dusunup dogru yolu bulacaktir00 Yorumla
+1 yılKendine düşman yapmana gerek yok bence 😊 bırak konuşsun 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kontrol etmelisin. bu zamanda dikkat etmek lazım
00 Yorumla
+1 yılo yaştaki kızı kandırcakta zaten çocuktur boşver keyiflerine baksınlar :D
00 Yorumla
+1 yılkontrol etme guven sorunu olur bundan sonra sevgilin mi var kiz de gulerek anlarsin zaten
10 Yorumla
+1 yılBenim telefonumu annem kontrol etse p*rno galerisi cikar
01 YorumlaYobaz, gerici olmadığınız için ve kontrol altında tutmadığınız için 15-17 yaşlarında kızlar bekaretlerini kaybediyorlar
14 Yorumla- +1 yıl
Sonra namus bedende degil beyindedir oluyor. Ama mallar bilmiyorlarki beyinde bedende...
Soran+1 yıl18 yasında sonra herkes serbest resitlik yası. Ama 17 yasına kadar neyin nd oldugunu ögretirimm kendi vercek kararını. Yobazlar baskıyla yapmaya çalışır ama beceremzler yapan her turlu yapar
Soran+1 yılBen bakireyimm iste senin gibi yobazlar yuzunde bu ulkede kadın cinayetleri oluyor. Oglun oldugunda karısını dovmesinidesoylersin sen !!! Tecavuz etmesinide dogru bulursun ama kızını sokaga yollamazsın!!! Iste boylelerine yobaz gerici denir
+1 yılbence de yaşı çok küçük benimde o yaşta öyle bir kız kardeşim olsaydı bir kontrol ederdim
00 Yorumlasal gitsin aynı anne baba eğitmedimi sizi oda senin gibi napıcağını bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOna guveniyomda kandırılmasından korkuyom benum gibi uyanık olsun
+1 yılFotolarina bak birilerine foto atmismi. Elinden dusmuyorsa vardir.
10 Yorumla
+1 yıl13 yaşında sanal bebeğim vardı ve senin kardeşinin telefonu var. Yazık etmişsiniz o yaşta telefon alarak
012 Yorumla- +1 yıl
Örnek ver neden kötü
Soran+1 yılDısarı cıktıgında gerrkli telefon. Gezmeye gittiginde iletisim kurmak icin. Telaslanıyoruz ulasamayınca
Soran+1 yılAyrıca benim 12 yasında telefonum oldu :)
- +1 yıl
l*n b*k b*k konuşup canımı sıkmayın 13 yaşında ki kız tek başına sokağa mı bırakılır? Afedersiniz de sokakta bir erkek o kızı kaçırdığı zaman o telefon kurtarmaz onu.. biraz bilinçli olun
Soran+1 yılOha sen salak mısın evemi kapatcaz birde ne yobazsın. Arkadaslarıyla gezcek dolascak cocuk o. Eve kapatırsak psikolojis bozuk yetisir
- +1 yıl
Tam büyümeden sokağa bırakılamaz en fazla mahallede oynar o yaşta ki kız. Kacırıldığı zaman kafanı duvara vurma.
Soran+1 yılO ergen kız artık cocuk degik :)
Soran+1 yılAyrıca hayatta evde durmaz laf dinlemez yani
- +1 yıl
Laf dinlemez... mi? Bravo sizin gibi aileye
Soran+1 yılYol al
Soran+1 yılBiz dayakçı degikiz hayvan degiliz kısaca
Bence kesinlikle kontrol ett
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence kariştir bu devirdeki insanlar artik 10 yaşinda bile bakireligini kaybediyor bence yap bişey olmaz sen ablasisin yapabilirsin sonucu cok merak ettim yanliz?
12 Yorumla
Soran+1 yılNe bakireligj ona sonsuz guvenim var. Ben kandırılmasından korkuyom. O donemlerde bende saftım ama bir hata yapmadım cok sukur :)
Cevap sahibi+1 yıltamam bende kandirilmasini demek istiyorum
+1 yılkardeşinin teline bakmak yobazlık mı? daha neler gelecek başımıza ohoo.
02 Yorumla
Soran+1 yılYobazlık dedigim sey. Erkeler herseyi yapar kızlar sokaga bile cıkamaz diye dusunenlere denir
- +1 yıl
tamam da ne alakası var söylediklerinle? küçük kardeşini korumalısın, kız olsun erkek olsun.
+1 yıl13 yaşında ne sevgilisi ya gitsin ip atlasın
01 Yorumla
Soran+1 yılSen yeni nesili bilmiyon. :( kardeslerimin arkadaslarının 15 tane olmus
Kontrol et tabi ne olur be ne olmaz
00 Yorumla
+1 yılBu siteye uye olmus olmasin D:
10 YorumlaAl karsina konus guzelce
00 Yorumlahayır etme konusmayı dene söyler belki
00 Yorumla
+1 yılotur konuş daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılKontrol edeceğine sor ya da ağzını ara :)
00 Yorumla
+1 yılYobaz gerici ne demek
02 Yorumla
Soran+1 yılYobaz gericiyo biliriz
- +1 yıl
Kontrol eet iyi edersin
Boş bırakma kontrol et ablalığını yap bencce
00 Yorumla
+1 yılValla yeni jenerasyon değişik kontrol de fayda var
00 YorumlaDiğer konusunda 723 cevap paylaştı. Kandirlar tabi yaşı küçük daha
00 Yorumla
+1 yılKontrol etmekte fayda var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle kontrol et
00 YorumlaKesin var bakire bile olmayabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk o daha kardesine guveniyorumayrıca
Soran+1 yılDogru anlatmalıyım
EtmeSen iyi olur.
00 Yorumla- Diğer konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılOlsun sevgilisi saaane. d
02 Yorumla
Soran+1 yılAblasıyım
- +1 yıl
Hemen gereksiz koy zaten. d
2-3 tokat at kendine gelsin
02 Yorumla
Soran+1 yılŞiddete karşıyım
+1 yılfark ettirmeden yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak bak
00 Yorumla
+1 yılO yaştaki bir çocukta telefonun ne işi var?
05 Yorumla
Soran+1 yılOhooo sen ne diyon arkadasları 11 yasında telefon olynca onada alındı mecburen. Benimde 12 yasımda oldu telefonum zaten. Zaten rel gerekli ki dışarı çıktıgında nasıl iletisim kurcaz
- +1 yıl
Bizler, ailelerimiz telefonla mı büyüdük?
Gelişme çağındaki bir çocuğun telefonla ne işi olur, oyun çağındaki bir çocuğu moronluğa sevk etmek mi amacınız?
Soran+1 yılIletisim dedim. Dısarı cıktıgında telaslanıyoruz haber alamayınca
- +1 yıl
Ozaman gelip burada da bunları sorma. Hayal dünyasında olan çocuk o telefonla her türlü yanlışıda yapar. Iletişimmiş. Neyin iletişimi. Gecelere kadar dışarlarda mı geziyorda meraklaniyorsunuz?
Soran+1 yılGunduzleri olmuyor evde arkadaslarıyka bulusuyor
Diğer konusunda 692 cevap paylaştı. evet et
00 YorumlaKintrol et
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı