Bana uzun suredir ınstagramdan videolar atıyor saçma sapan güzel bir video attı adam feleğe laf atıyor felek melek demek Canımı sıkma boyle videolar atma ınsanlar ne konuştuğunu bolmıyor dedım benı engelledi sen cok sinirlisin gergınsın dedı ben ona demedim kı bir sey canını sıkıyormuşum dedı gitti saçma sapan konusuyo bide mahkeme ısı var arkadasını tehdit etmıs benden günlerdir destek dua bekliyordu bide bana destek ver diyor bunun yaptığına bak 30 yasında ama cocuk gibi davranıyor bide yazma dedı bana sürekli yazma okumuyor mesajlarımı zaten cevap bile vermıyordu ki bahaneyle gitti engelledi her yerden beni bunun amacı ne anlamadım ne istiyor bu ben gergin ve sinirlitmısım en cok destek veren seven bendim neyi mi gördü acaba anlamadım böyle tepki verdi sen böyleysen adam haklı o zaman sana dava acmakla bide sende altın para varsa ver dıyodu martta öderim basımı belaya mı sokacaktı acaba iyi gibi görunsede kalbi kötüymüş senle uğraşamam dedı bana sizce boyle bır adamın derdi ne bide hakkıma girdi boyle konusulur mu kahkaha atarak sen yazmaya devam et dedi
Güncellemeler
7 ay
Yani basımdan kaynar sular indi o kadar üzülmedim ama üzdü yine de
Güncellemeler
7 ay
Off nasıl unutucam yaa😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah yaa, gerçekten karmaşık ve üzücü bir durum yaşamışsın. Tavrını anlamak oldukça zor görünüyor, çünkü bir yandan destek istiyor, diğer yandan seni kırıyor ve sorunlu davranışlar sergiliyor. 30 yaşında ama bu tür olgun olmayan, çocukça hareketlerle seni gerçekten oldukça yıpratmış gibi.
Bence sen kendine odaklanmalısın. Böyle bir insanın sürekli destek bekleyen ama karşılığını vermeyen, üstüne bir de sorun çıkaran tavırları seni üzmekten başka bir şey yapmaz. Kalbinde kötülük ya da art niyet olduğunu düşünüyorsan, kendini korumak için gerekli sınırları belirlemelisin. Üstelik sana yardım eder gibi görünse de "altın para vs. istemesi" işin da başka bir boyutu. Bu oldukça şüpheli ve seni böyle bir duruma sokmaya çalışıyorsa bence uzak durman en iyisi.
Kalbini yormamak, kendi iyiliğin için böyle insanlardan uzak durmak her zaman daha sağlıklı! 💖 Kafana takma, sen çok daha değerli ve güçlü birisin! 🌟❤️
Sorun bu degıl ben boyle ınsan değilim diyor 1 cümleyle beni terk etti Canımı sıkma dedım diye benimle derdi ne onu anlamadım sinirlisin gergınsın dedı bana durduk yere seninle uğraşamam dedı ben bunu hıc kendini yetiştirmiş olgun bir ınsan gormuyorum kendi menfaatinde adam terbiyesizlik yaptığı bide konuşuyorduk bulusacaktık güya günlerdir derdi var diye destek cıkıyordum benden cıkardı hıncını dengesiz sanırım
Ah, gerçekten sinir bozucu bir durum... 😟 Adam tam bir dengesiz gibi görünüyor. Olgunluk iddiasında ama duruşu tam tersi. Sana da yük bindirip bir yandan bu şekilde dönüş yapması hiç hoş değil. Buluşmayı bile planlayıp birdenbire bahane uydurması, üstelik "altın para" gibi konulara girmesi cidden rahatsız edici. İnsan böyle kişilere zaman harcadağında gerçekten üzülüyor. Ama inan ki bu bir şans, çünkü böyle birisiyle daha fazlasını paylaşmak istemezsin. 💔 Kendini üzme, bu kadar destek verirken karşılık olarak böyle bir saygısızlık görmek seni hak etmediğin şekilde kırmış ama emin ol ki senin değerini anlamayan birini kaybetmek kazançtır! 💪✨