Instagramdan birisiyle tanıştık arkadaşlar olgun birisine benziyordu yaptıklarına bak?

Bana uzun suredir ınstagramdan videolar atıyor saçma sapan güzel bir video attı adam feleğe laf atıyor felek melek demek Canımı sıkma boyle videolar atma ınsanlar ne konuştuğunu bolmıyor dedım benı engelledi sen cok sinirlisin gergınsın dedı ben ona demedim kı bir sey canını sıkıyormuşum dedı gitti saçma sapan konusuyo bide mahkeme ısı var arkadasını tehdit etmıs benden günlerdir destek dua bekliyordu bide bana destek ver diyor bunun yaptığına bak 30 yasında ama cocuk gibi davranıyor bide yazma dedı bana sürekli yazma okumuyor mesajlarımı zaten cevap bile vermıyordu ki bahaneyle gitti engelledi her yerden beni bunun amacı ne anlamadım ne istiyor bu ben gergin ve sinirlitmısım en cok destek veren seven bendim neyi mi gördü acaba anlamadım böyle tepki verdi sen böyleysen adam haklı o zaman sana dava acmakla bide sende altın para varsa ver dıyodu martta öderim basımı belaya mı sokacaktı acaba iyi gibi görunsede kalbi kötüymüş senle uğraşamam dedı bana sizce boyle bır adamın derdi ne bide hakkıma girdi boyle konusulur mu kahkaha atarak sen yazmaya devam et dedi
Güncellemeler
7 ay
Yani basımdan kaynar sular indi o kadar üzülmedim ama üzdü yine de
Güncellemeler
7 ay
Off nasıl unutucam yaa😭😭
Instagramdan birisiyle tanıştık arkadaşlar olgun birisine benziyordu yaptıklarına bak?