Nişanlımın seneler önce iletişim de olduğu kişi benim instagramımda tanıyor olabilecekler kısmında neden çıktı?

Sevdiğim adam şu an ile nişanlıyım ve 1 ay sonra nikahımız var. Seneler önce şu an ki nişanlım ile sevgili iken ayrılık dönemimiz olmuştu ve sosyal medyamızdan ekliydik ve bir kadın görmüştüm sayfasında, bana inat olsun diye o dönem 2-3 kadın eklemişti bende o an sinirden kadının birisine mesaj atmıştım sen kimsin ne işin var sayfada diye bir aptallık yapmıştım ve duygusal iletişimde bulunmadığı öylesine eklediği bir kadını kafasına karpuz kabuğu düşürüp öfkelenip konuşmasına teşvik etmiştim istemeden. Kadın ona mesaj attığımı o zaman nişanlıma söylemişti ve iletişim kurmuşlardı, öfkelenip sayfamdan çıkarmış ve aramıştım o zamanlar sevgilimi, yaptığım şeyin yanlış olduğunu söyleyip birbirimize girmiştik ayrı oldğum sevgilim ile. Sayfamdan silmiştim tamamen hayatıma bakmıştım ve bir süre sonra o kadın bana sayende ex sevgilin olan... kişi ile konuşuyoruz çok iyi bir adam, harika zaman geçiriyoruz sana teşekkür etmek istedim sen yazmasaydın tanışmayacaktık dediği an çok kötü olmuş ve yemin etmiştim bunun intikamını alacağıma, bende artığım ile sana mutluluklar, burnunda ki sümüğü seninle silip atacak hayrını gör işim olmaz artık onunla demiştim engellemiştim. Resmen kadına bilerek bana mesaj attırmıştı. Nişanlım bana o zaman mesaj atmış o kadına yazdıklarıma çıldırmıştı, bende sana hakkımı helal etmiyorum gün gelecek bende bulduklarını kimsede bulamayacaksın ve asla mutlu olamayacaksın olama dilerim yazdım iletişimi koparmıştım. Çok geçmedi 1 ay sonra bana mesaj atmıştı şu an ki nişanlım, iyi değilim bu olanları bilerek yapmadım, çok büyük sıkıntılarım varken boşlukta seni unutmak için öylesine eklemiştim öfke ile yanlış şeyler yaptım unutamıyorum senikulağımda senin bedduan çınlıyor çok kötü durumlara düştüm seni geri istiyorum nolur demişti. Bir şekilde zor da olsa belirli şartlar ile onu affetmiştim. Üstünden seneler geçti herşeyi 0 dan başlatıp numaradan tutup sosyal medyaya kadar değiştirip seneler sonra nişanlandık şu an çok huzurluyuz o eski karakterinden halinden eser yok üstüme titriyor sadık da ama dün instagramımda tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında o kadının adını gördüm kendi instagramımda, neden o kadın benim tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında çıktı, nişanlımın sayfasında resimlerimiz ve ismimiz yazılı. Bunun anlamı ne olabilir? Acaba kız ona mesaj mı attı diycem ama kız esc tekiydi o zaman. Bende neden tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında çıkıyor bilen var mı?

Nişanlımın seneler önce iletişim de olduğu kişi benim instagramımda tanıyor olabilecekler kısmında neden çıktı?