Erkeklerin bir kez daha sadece dış görünüşe baktığını öğrendim biriyle tanışıyorduk Instagramda devamı aşada?

Çok güzel yazıyordu karaktere baktığını falan falan iyisine iyi biriydi aslında neyse ben tiktokta yüzü dgeistiren bir efek var onu deneyerek resim çektim böyle kilolu tombiş bir yüze çevirdi burun farklı biraz neyse buna attım başta belli etmedi sonra ciddi yolda nasıl oluruz falan gibir birşeyler dedim bej o defterleri kapattım dedi daha dün evlilik ile ilgiler fikirlerini söyleyen kişi bugün böyle dedi ve anladımki bir kez daha erkekler bir kızı görmek için herşekilde yalan söyler işte karakter önemli dış görünüş değil bla bla ama beğenmezse karakterin dünyanın en iyi insanı ol seni anında siler gormezden gelir aklınızda bulunsun kızlar bende yol verdim buna dedim gördüm gerçek seni test etmiş oldum dış görünüşw bakanla işim olmaz sonuçta güzelde olsak kalıcı değil. O tiktokta imrendigimiz her haliyle kızı beğenip yüzük takan adamlardan birine denk gelmek bizim hakkımız. Ve son olarak bir çift var tiktokta kıza neler neler yazdılar erkek gibi adam nasıl bakmış falan adam yayında şöyle dedi ben değil elif com üzüldü yorumlara dedi adamın kafası kızın üzülmesindeysi böyle adamlar denk gelsin hepimize kızlarım 🤗 yorumları bekliyorum

Erkeklerin bir kez daha sadece dış görünüşe baktığını öğrendim biriyle tanışıyorduk Instagramda devamı aşada?