Kızlar, Kız üzerinde baskı hissedip mi annemle babamı engellemiş yoksa hayır diyecek de onun mesajını mi veriyor?

Görücü usulu bı eve giitik kızla başbaşa kalıp konusmadik sonra kızın annesiyle babası bize geldi aileyi tanimaya. Kiz utandigindan gelmemiş. Yarin kız ben annem ve annesi bı cafede oturacağız. Annemle babam kızi takip ettiler instadan kızda onlara 1 gün sonra engel atmış. Bende Instagram yoktu dün Kizin annesi istek atsın demiş annemde benim Instagram'ım var sanıp tamam demiş anneme kız tanimak için Instagram diyor benim Instagram'ım yok dedim illa kur dedi kurdum kıza selam verip Instagram'ım yoktu bunu yeni kurdum diyip nasılsın yazdım cevap yazmadı hikayelerine baktım tanımak için Az önce yarın için cafe ararken bı cafe buldum kızın hikayelerinde gördüğüm cafemi diye bakayım dedim hikayeleri de bana engelemis takiplesiyoruz halen sadece hikayeleri engellemiş. Bizimkilere dedim nie kızi takip ediyorsunuz diye daha bişey belli degilki tabi engller dedim. Sorum şu gidişata bakınca kız üstünde baskı mi hissetmiş yoksa hayır mı diyecek

Güncellemeler
7 ay
Kızın annesi instadan istek atsın dediğinde çabalasin da demiş
Güncellemeler
7 ay
Kızın annesiyle annem telefonda konuşuyor yani iletisimi onlar sağlıyor. Kızın hayır demesine sebeb olacaksa. Annem arasın desin biz böyle ettik kızda böyle etti. Ali (benim adım) eğer hayır diyecekse senin kız hiç buluşmaya gerek yok desin. Kestirip atmaya gerek var mi
Kızlar, Kız üzerinde baskı hissedip mi annemle babamı engellemiş yoksa hayır diyecek de onun mesajını mi veriyor?