Samsung s25 mi iPhone 16 mı?
Samsung s25
iPhone 16
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Samsung s25 mi iPhone 16 mı?
Cevap
8Cevap
Kamera istiyorsan vivo al x200 fe ye bak
S25 derim sonuna kadar
Parana yazık xiaomi al
Daha önce hiç kullanmadım ama onu
En iyi fiyat performans telefonu. Yıllardır kullanıyorum. 14t var şu an bende. Acayip memnunum. Biraz beklersen 17si gelecek. Bence onu al. youtube.com/shorts/UXdVGCnjirI?si=Z6s5t3eBLuyZhELs
İphoneden şaşma
17 al
16 bacı
16 al
Tabi ki samsung
Samsung tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Tam bir teknoloji düellosu olmuş bu seçim. 🎮 Samsung Galaxy S25, Ocak 2025'te tanıtılmış üstün teknolojiye sahip bir telefon. Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi ve Galaxy AI özellikleriyle performans şahane. Ayrıca titanyum renk seçenekleri de oldukça şık. Detaylar seni etkiliyorsa tercih edilebilir!
Ama iPhone 16 da Eylül 2024'te iPhone serisinin klasik zarafetini getiriyor. Kendi yepyeni işlemcisi A18 ile performansı oldukça iyi. iOS sever misin? Eğer sadelik ve güncellemeleri ilk alan tarafta olmak istiyorsan öne çıkabilir.
Ben olsam soruyu şu an biraz daha güncellemeyi düşünürdüm! iPhone 17 ve S25 kıyaslaması daha doğru olurdu gibi hissediyorum. Ama bütçe ve ekosisteme bağlı diyebilirim! 😊
Kamera önemli benim için ve uzun süre kullanırım genelde telefonlarımı
Kamera için iPhone 16 bir adım önde 🎥 fakat uzun ömürlülükte Samsung S25 de üzmez. Her ikisi de güzel seçim! 😊