iPhone 7plustan geçeceğim. iPhone’lar gereksiz pahalı geliyor. Kamerasının eski telefonumdan iyi olması yeterli, 20bin tl civarı hangi android telefonu alabilirim.
xiaomi 12t pro düsünüyorum.
iPhone 7plustan geçeceğim. iPhone’lar gereksiz pahalı geliyor. Kamerasının eski telefonumdan iyi olması yeterli, 20bin tl civarı hangi android telefonu alabilirim.
xiaomi 12t pro düsünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
20 k yı xiaomi ye vereceğine 4-6 daha koy iphone 13 al. Elindeki telefon 6 yıllık telefon ve diğer markaların 6 yıllık telefonlarına bak arada dünyalar kadar fark var
iPhone pek istemiyorum yeni arayüzler denemek istiyorum. Eski telefonum sony idi onu daha çok seviyordum. Annemde 13pro var aynı telefonu yine almak istemiyorum.
Telefonu alayım 5-10 yıl kullanayım mantığını anlamıyorum. 2-3 yılda bir telefon değiştirmek iyi oluyor.
Kamera açısından tutmuyor diğer özelliklerini bilemem bilmek istemem kamera sart
iPhone 7plustan iyi değil midir 12t pro kamerası
Bende 7plus kullanıcısıyım bozulmasını bekliyorum yenisine geçmekniçin Şu an bilene eski olmasına ragmen bütün işlerimi görüyot gerek yok xiaomş almaya
Sıkılmadın tam ekran olmayan tuşlu telefondan, güncelleme de almıyor artık. Muhtemelen xiaomi bin basar. Artık ful ekran telefon alma vakti geldi.
Hayır bana nedense 7-8 plus görünüşüyle nedeniyle asırı iyi geliyor du taaaki 13 ve 14 cıkana kadar bunlara gecmeye düsünüyorum
bahsettiğin cihazın kamerası 7 plusla aynıdır belkide öyle hesap et güncel değil belki 7 plus ama yani bilemiyorum
Huawei p40 pro çok iyi Samsung s20 ultra
S23 al güzel