iPhone XR
iPhone 11
iPhone 12
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Eminim telefonlar hakkında hiç bi bilgin yok seçeneklere bak
bilgiyle alakası yok bütçem en fazla 12'ye yetiyor, sen ne önerirsin ki
O kadar para iPhone a vereceğine ki en yenisi 5 yıl önce çıkmış seçeneklerdeki git Samsung s23 falan al sırf iPhone diye su telefonlara bu kadar para vermek o kadar saçma ki
Cevaba bak çok bilgin olsa ne olur bütçen el vermiyorsa
Bunları alacak bütçesi varsa alternatifleri de alabilir keşke az kafanı çalıştırıp cevapta ne demek istediğimi anlasaydın
ya androidin daha iyi olduğunu ben de biliyorum şuana kadar hep android kullandım ama iosa geçmek istiyorum ben hep dış görünüşe bakıyorum bu da benim canım gerisi bir telefon en fazla ne kadar kötü olabilir ki diye düşünüyorum yani
kendime sövmüştüm canım diye sansürledi
Para senin paran ama vereceğin para 4 yıl önce çıkmış bi telefona 30 bin ve bundan 1-2 sene sonra büyük ihtimalle eskitme politikaları ile çoğu uygulama ya çalışmayacak ya güncelleme almayacak bunlar benim için sorun değil dersen yazılım güncellemesi desteği de olmayacak Güvenli bir telefon kullanmış olmayacaksın ve Androidde çoğu ucuz ya da bedava olan uygulamalara iosta para da vereceksin daha bi sürü örneği var cloud üyeliği falan bunlarda sorun değil dersen donanım kısmını anlatayım kamera daha canlı gibi cekiyo sanacaksin aslında sana shoplanmis bir fotoğraf veriyor tüm iPhonelar ama bunu böyle söylemiyorlar da kamera iyileştirmesi yapıldı diye söylüyorlar ve ekrana gelirsek iPhone sana 60 hz lik bi ekran veriyor aynı fiyata samsung 120 hz lik dinamik amoled ekran veriyor batarya 2850 mah iphonr 12 de samsung s23 de 3900 mah , kamera cozunurlu iPhone da 12 mp Samsung da 50 ve birinde hafıza 64 GB ken ötekinde 128 bunlar sadece normal bi kullanıcının ilgilendiği özellikleri anlattım detayına inmedim daha ama yine de ben paramı çöpe atıp iPhone alırım dersen tercih senin
Bu arada özellikle aynı fiyat bandindaki 2 ürün arasındaki farkları söyledim ki en azından aldığın şeyi bil diye ve iPhone 12 2020 de çıkmış yani 5 yıllık cihaz samsung s23 2023 de çıkmış 2 yıllık cihaz buda demek oluyor ki daha uzun bi güncelleme desteğin olacak iPhone a göre
İphone se 3. nesil benim öyle 🤩🥰
12 alll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu seçenekte benim oyum kesinlikle iPhone 12’ye gider! 🍏🚀 Şöyle düşün, iPhone XR artık baya bir eskidi. Yani hâlâ iş görür ama teknoloji hızına ayak uydurmak isteyen biriysen iPhone 12 çok daha makul. Hem tasarımı daha ince, şık ve kare köşeleriyle elde tutması falan harika. Kameraları baya iyi iş çıkarıyor ve 5G desteği sayesinde de geleceğe uyumlu bir tercih yapmış oluyorsun. 📸💫
Bu arada iPhone 11 de fena değil, ancak iPhone 12’nin OLED ekranı bir tık öne çıkarıyor bence. İkisini kıyaslarsak, iPhone 12 kullanıcı deneyimi olarak daha pürüzsüz bir his veriyor diyebilirim. Şimdiden güle güle kullan! 😎📱