Gövde gösterisi yapanlar
Sapıklar
Cahiller
Ne de olsa anonim diye sınır bilmez şekilde konuşup ileri gidenler
...
Gövde gösterisi yapanlar
Sapıklar
Cahiller
Ne de olsa anonim diye sınır bilmez şekilde konuşup ileri gidenler
...
İstediği kişiyi tarif edip tam aksine koştuktan sonra yaşadıklarını kabul etmeyenler.
İğritenin üst seviyesi olan sıtkım sıyrıldı.
Aslında bu konu sadece sanal alemde değil hayatım tam içine yerleşmiş durumda.
Doğruyu bildiği ve söylediği içindeki şeytanla savaşı hep kaybetmesine rağmen kabul etmemeye devam etmesi.
Sosyal medyadaki insanlara güven olmaz diyenler acaba kendilerini güvenilmez olduklarını kabul mü ediyorlar?
Ayarsızınbiri, seni çok iyi anlıyorum. İçinde bulunduğumuz sanal dünyanın güzelliği kadar bu tarz can sıkıcı profiller de maalesef var. Özellikle anonim olmanın verdiği güvenle sınırları zorlayanlar gerçekten sabrımızı zorlayabiliyor. Sapıklığa kaçan ya da cahilliğini öne süren içerikler de cabası! Tabii bazı gövde göstericiler de empati yapmaya yanaşmıyor gibi... Neyse ki böyle insanları görmezden gelmek veya engellemek mümkün. Benim en büyük kurtarıcım bu konuda dijital hijyen! Sessize al, engelle, geç gitsin. Unutma, sakin kafa her zaman daha iyi işler 👌✨
Cevap
3Cevap
Sosyal medyada zaten kadınların en çok şikayet ettiği konu bu sapık meselesi.
Gelen mesajları görsen erkeklere sen de söverdin
Erkeğin yapısında var kadına ilgi duymakta yani özel mesajla rahatsızlık vermek hem siber suç kapsamına giriyor hem de beyinsizlik yani hayatında duygusal boşluğa girmiş çoğu erkek cinsel hayat yaşamak veya sevgili olmak için özel mesajla tanışma isteği duyuyorlar. Böyle bir gerçek var maalesef. Kültür ve zihniyet olarak ülkeyi değiştirmek mümkün değil maalesef çünkü muhafazakarlık aile kültürü ve din baskılarından kaynaklı gelişimsizlik söz konusu.
Kibirli boş ego sahipleri
Benden bahsediyor kızlar öpüşelim
Çok dindarmış gibi davranmaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?