Bence hayattaki en değerli şeylerden biri aklına ve kalbine güvenebildiğiniz, yolu kaybettiğinizde size ışık olan insanlar biriktirmektir. Fikir alışverişinde bulunmayı, deneyimlerine güvendiğim insanlara danışmayı o kadar çok seviyorum ki. Anlat kurban olduğum senin fikrin ne?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
en değerli şey seni seven insan bulabilmek.. ve onunla bir ömür geçirmek. arkadaş dost da olabilir bu.. ve tabi en başta sağlık..
Öncelikle tabii ki ruhsal ve fiziksel sağlık sonrasında kişinin öz saygısını geliştirmesi ve hatalarından ders çıkarması
Aaa çok güzel cevap ve +1
Ama inan bana en önemlisi öz saygını geliştirmek kendini sevmekten bahsetmiyorum kendini beğenmeyebilirsin hoşlanmayabilirsin kendinden ama öz saygını geliştirdiğin zaman bir mesafeli bir insan olduğunu zaman ve herkese hakettiği şekilde davrandığın zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorsun içsel huzura ulaştığında da kendini gerçekleştirmiş bir insan oluyorsun
Herkesle öesafe koyma konusundan ve bahsettiğin diğer şeyleri o kadar iyi anladım ki gerçekten haklısın maalesef ben mesafe koyma konusunda ne kadar iyiyim bilmiyorum ondan sebep insanlar had bilmiyor sanırım bazen
Bütün samimiyetime söylüyorum 20 yaşındayım ve kendime verdiğim en büyük iyilik insanlarla yıllardır mesafeli olmak oldu ne zaman birine iyilik yapsam kötülük gördüm ne zaman birine samimi davransam bundan cesaret bulup bana kötülük yapmaya başladı zarar vermeye başladı bundan böyle herkese karşı mesafeliyim yani o kadar kötü zamanlar yaşadım ki birebir o kadar iyilik yaptığın insanların bana kötülük yapması inancımı Allah inancını bile sorgulattı öyle düşün mesafeli olmak dünyadaki en büyük iyilik ki sen artık 26 yaşındasın çok güzel bir olgunluğa erişmişsindir
O olgunluğa aile dışındakilere erdim de aile içine eremedik. Allah sana daha güzel günler yaşatsın inşallah
Allah razı olsun inşallah herkesin gerçek yüzünü bu kadar erken yaşta görebilmek de bence bir meziyet bu yüzden artık son birkaç yıldır özellikle mesafeli bir insan olarak çok mutluyum l
Tebrik ediyorum seni net duruşu olan insanları hep sevmişimdir 🧚🏼♀️🥰
Teşekkür ederim 🥰
Hastalanmadan önce sağlık, ölümden önce zaman.
🙏✨
Aile ve sağlık
Sağlık ve huzur gerisi boş
Aile sağlığımdan da değerli benim için mesela
Sağlık.
Sağlık
Sağlık
Bunu kıymetini hasta olmadan bilmek
Çok doğru…
Ailem
Kral bir yorum attın
Etw
İzmir kokoreç
Oooo gaziemir de merkez camii nin altında yapılırdı hoopp güm yerdik
İzmir kokoreç yemek için İzmir'de mi olmam lazim
Hayır Ankara da olman lazım. Beyin bedava
Dur şimdi başka bir pembeli ile ciddi bir konu konuşuyorum boş yaparak vaktimi çalma kfkkdd
Hiç değmez boş yapmak varken hajdj
Zaten kızın beyni yandı cevap yok gkskksks. Az mantıklı ol la siz kızlarla iki ciddi konu konuşmak hep Makara yapiyom mk sıkıldım
Derde gel derdinle dertlendim hslbuki siz erkeklerle ilim irfan muhabbetleri çok yapılıyordu biz kıymet bilemedik
Siz anca dedikodu yapın kicimin kenarları kfksjs
Sizde k…taki sivilce hadi eyw
Bir bok anlamadım. Kendince laf soktun da nereye girdi belli değil kdkkdks. Seni kizdiranlar dasakimi yesin sabos. Haydi eyvallah
Anlayabilecek kapasiten olduğunu düşünmüştüm. Üzüldüm. Eyw dayı
Sağlık
Okey de bu cevabı niye gizliden verdin dkxjdj
Elim alışmış. jsjajd