Mevlana der ki "İnsanlar kıyafetiyle karşılanır fikirleri ile uğurlanır”. Dolayısıyla bir profile baktığımızda o kişinin fotoğrafı biyografisi bize ilk bakışta fikir verebilir.
Sonrasında yaptığı paylaşımlar ve etkileşimler ile o kişiye ait bir kanıya sahip olabiliriz. Sosyal medya uygulamalarında insanlar hesap açtıktan sonra hızlıca başkaları ile etkileşime girmek ve paylaşımda bulunmak için profil bilgilerine ve fotoğrafına özen göstermez.
Eğer iyi bir profil fotoğrafınız ve sizi kısa kelimeler ile anlatan bir biyografiniz varsa insanlarda güven duygusu yaratırsınız.
Size örnek bio olarak kendi Bio’mu paylaşayım umarım beğenirsiniz.
benım sadedır enı tanıyan ınsanlar zaten benım hakkımda bılmesı gerekenı bılır.. ben abartı kıyafet bol resım gezdıgım yedıgım yerlerı paylasan bırı degılım hoslanmıyorumda. ama kedıdır bıtkıdır dogadır öyle enteresan poz yakaladıgımda zaten arkadaslarıma göstermek ıcın yukluyorum.. yanı kendımı begendırmeyı sevmıyorum. sonucta cv ıle ıletısım kurmuyorum ınsanlarla. ama dunya degıskenlık gösterıryor herkes sus pesınde ekmegı olmayan ınsan malıbu sahılınde foto cektırebılıyor. ben bunlara karsıyım. benı merak eden bana merhaba der. görmek ısteyen görur. dunyanın makyajına kapılıp gıdıyor ınsanlar. herkes manken herkes tırılyoner gıbı. ben durumumum kötu olmadıgı halde kendımı dılencı gıbı hıssedıyorum bu cok komık oluyor pekı gercekte bırseyı olmayan ınsan ne dusunuyor? bunu kımse bılmek ıstemıyor...
Erkekler sakın şunları yapmayın 1. Kol saati araba direksiyondan marka tanıtımı 2. Ünlü gece kulübü ya da beachlerden fotoğraf 3. Kendine ait olmayan Kedi ya da köpek kucaklayarak foto 4. Çok ünlü ve pahalı bir avm de çoook pahalı bir restaurantta yemek pozu 5. Birde geçemiyorum en iyi vücut senin en iyi baklavalar sende spor salonu fotoğrafları 😑 6. Bilmem kaç bin takipçisi var ama beyimiz 800 kişi takip etmiş.700 tanesi bikinili abla Kaçarak uzaklaşın bu faydasızlardan
İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı.
Yakışıklı mı uzun saçlı mı. Enişteniz olana kadar buna dikkat ediyordum. Amma velakin doğru yolu buldum. Diğer erkek kişilerine tövbe ettim. Ha neden erkek dedin ben karşı cins değil birinin dedim diyeceksende kızları ne yapayım. Ne kadar dikkat edersem edeyim işim yok onlarla.
Buradan başka sosyal medya kullanmıyorum. Sorulara verdiği cevaplara bakarım. Kendisini nasıl tanımlamış onu anlamaya çalışırım. Kişiliğinin kalitesi oradan belli oluyor. Birde takip ettiği kişi sayısına bakarım orada da seçiciliği ortaya çıkıyor. Üç aydır buradayım belki üç kişiyi merak edip bakmışımdır.
Çok detay var ki. Bio ve Pp o kadar değil de takipçi ve takip arasındaki farka mesela çok bakarım. Ondan sonra resim attıysa takipçiye beğeni arasındaki farka. Sitede soru görüşü olur bu😅vs vs
İstesekte istemesekte öncelikle dış görünüşü görürüz. Tabi görüşleri fikirleri önemli olan daha çok dikkat ettiğim. Görünüş olarak çok güzel biri bile sırf görüşlerinden dolayı olumsuz etki bırakabilir.
Dış görünüş her şeyden önemlidir ilk an da sonrasında yorumları yazdıkları mesajları biyografisi falan ancak her zaman başlangıç görünüşten ilerler hem sosyal medya da hemde dışarı da gördüğünüz zaman bu böyledir.
İnternet & Teknoloji konusunda 523 cevap paylaştı.
Sosyal medya pek dikkatimi çekmiyor. Davranış, üslup kadar beni etkileyen bir şey olmadı bir de Robert Downey Jr. e benzerliği olan kişiler ilgimi çeker az bir oranla.
Takip ettiklerine bakarım eğer karşı cinsse çok fazla kızı takip ediyorsa vardır bunda bir hayırsızlık a’cılık😂 ha bırde fotograflarına ve gelen yorumlara
İlk intiba çok önemlidir!
Mevlana der ki "İnsanlar kıyafetiyle karşılanır fikirleri ile uğurlanır”. Dolayısıyla bir profile baktığımızda o kişinin fotoğrafı biyografisi bize ilk bakışta fikir verebilir.
Sonrasında yaptığı paylaşımlar ve etkileşimler ile o kişiye ait bir kanıya sahip olabiliriz. Sosyal medya uygulamalarında insanlar hesap açtıktan sonra hızlıca başkaları ile etkileşime girmek ve paylaşımda bulunmak için profil bilgilerine ve fotoğrafına özen göstermez.
Eğer iyi bir profil fotoğrafınız ve sizi kısa kelimeler ile anlatan bir biyografiniz varsa insanlarda güven duygusu yaratırsınız.
Size örnek bio olarak kendi Bio’mu paylaşayım umarım beğenirsiniz.
Deniz UNAY / Bio
bu da reklam gıbı oluyor. tabı sızın tercıhınız.