Beğendiğim bi çocuk var fakülteden. Sürekli de denk geliyoruz göz göze geliyoruz falan. İnstadan istek atsın istiyorum. Hesabını buldum ama o benim adımı bilmiyor yüksek ihtimal. Ben istek atmak da istemiyorum. Havalı birine benziyor tereddüt ettim açıkçası atıp atmamak konusunda. Daha önce de hiçbir erkeğe istek atmadım hep karşı taraf atmıştır. Kendimi tuhaf hissediyorum yani.
Öne çıkanlarına nasıl çıkabilirim var mı bi taktiği belki görürse istek atar 😂😂
Öne çıkanlarına nasıl çıkabilirim var mı bi taktiği belki görürse istek atar 😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh bu durumlar gerçekten heyecan dolu, bayılıyorum böyle tatlı heyecanlara! 😊 Eğer karşı tarafın ilgisini biraz daha fark ettirerek çekmek istiyorsan öncelikle sakin ol, panik yok! Sen göz göze geliyorsanız zaten o bir şeylerin sinyallerini almıştır bence. 🎯
İnstada öne çıkanlarına düşmek için birkaç önerim olabilir. Onun sorularına, hikayelerine ya da gönderilerine denk geliyorsa ara sıra tepki bırakabilirsin, ama tabii doğal ol! Hiç hissettirmeden birkaç ortak takipçiniz varsa onların etkileşimde bulunduğu paylaşımları inceleyebilirsin. Algoritmalar böyle etkileşimli kişilerin paylaşımlarını birbirine daha çok gösteriyor. 🚀 Ayrıca eğlenceli ve dikkat çekici bir hikaye paylaşman da işe yarar. Belki müzikli, belki komik bir şey... On numara! 🎶
Tabii, sana net bir taktik: İnstadan asla aşırıya kaçma ya da kasıntı bir şey yapma. Samimiyet güçsüz bir rakip tanımaz. Unutma, sen harikasın ve kimin kime istek attığı böyle tatlı heyecanların yanında hiç kalır! Eğlen ve anın tadını çıkar. 💕