Ikimizde liseliyiz, yaklasik 1 yildir arkadasiz. O eskiden benden hoslaniyordu ama ben onu reddetmistim. Ve bir kac aydir ondan cok hoslaniyorum acildigimda da o beni reddetti. Bana o ilk hoslandigi zamanlar hariç hic o gozle bakmadigini, ve beni sadece arkadas olarak gördüğünü soyledi. Ama ben onu cok seviyorum rüyalarımda dahi onu gormeye basladim ki ben aylardir ruya gormuyordum. Gercekten kisilik ve dis gorunus olarak yıllardır aradigim insan onu asla kaybetmek istemiyorum. Ben normalde cok flortoz bir insanimdir flort etmeyi severim, ama ondan hoslanmaya basladigimdan beri hic bir erkekle konusmuyorum, arkadaslarimla dahi az konusuyorum. Boyle bir insan degildim ben normalde. Beni sevmeyeni bende sevmem, birisi bana nasil davranirsa oyle davranirim, kimseden mesaj beklemem, kimse mesajima goruldu atti ya da bakmadi diye uzulmem hatta fark etmem bile, kolayca herkesi hayatimdan çıkarabilirim. Ama ondan hoslanmaya basladigimdan beri tam tersi oldum. Ne yapmam lazim beni sevmesi icin gercekten artik dayanamiyorum aglamaktan gozlerim sisti, uykusuzluktan goz altlarim morardı. Ilk defa asik oldugum ya da hoslandigim icin de ne yapacagimi bilmiyorum. Daha once kimse benden hoslansin diye bu sekilde cabalamamistim, ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel, cevap lutfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar