Ne yapcam ben akil verin yaa?

merhaba arkadaslar benim sanal iliskim var 4 senedir tanisiyoruz ve bayadir sevgiliyiz ama ben almanyada yasiyorum o İstanbul da aileme dersem yani kesin öldürürler yani istemezler internetten üzerinden diye ama ben artik dayanamiyorum resit birisiyim İstanbul'a onun yanina gitmek istiyorum ya icimdeki seytan diyor ki kac git ama kacip gidersem ailemle aram bozulur ya zaten iyi degil de bozulur ama hem kacarsam ben ne bok yicem orada kalacak yerim yok para cekersem annemler görür büyük ihitmal bi yandan diyor ki ansizin gece cek tüm paralra bu arada ben calisiyorum ailemin parasi degil kendi parami alirim onu al git diyor ama bi yandan o kadar kolay degil orada ne bok yicen hayatini mahvedrsin diyor ama ben artik dayanamiyorum gitmek istiyorum ailemle konustum caktirmadan dedim ben tek basina 1 haftaligina İstanbul'a tatile gitmek istiyorum diye ama onlar hayir benim evimde yasadigin sürece gidemezsin cok baskicilar neymis kizssinsen tek basina orada ne bok yicen kiz basina bana bir sey olur diyr korkuyorlar annemlere göre zaten tüm sapiklar benim pesimde ya ama gitmek istiyorum artik ben burada cok bunaliyorum napcam ben türkiyeyye gitmek istiyorum ama kolay degil o kadar ben artik özgür olmak istiyorum
Ne yapcam ben akil verin yaa?