Bilgisayarımı açıyorum görüntü gelmiyor televizyona bağladım belki monitörde bir sıkıntı vardır diye bundada kendini kapatıyor videosunu ekliyorum
Video eklenmiyor
Lütfen yardım edin tam şuanda direksiyon seti siparişi vermistim
Bilgisayarımı açıyorum görüntü gelmiyor televizyona bağladım belki monitörde bir sıkıntı vardır diye bundada kendini kapatıyor videosunu ekliyorum
Video eklenmiyor
Lütfen yardım edin tam şuanda direksiyon seti siparişi vermistim
Cevap
2Cevap
format atın
Nasıl Aticam görüntü ve gelmiyor
Reis yardım eder misin
Acma o zaman
Tekrar aç kapa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ghost! 🖖🌟 Bilgisayarın tam bir "ben bu dünyadan gidiyorum" modu yapıyor gibi! Durumuna dair birkaç ihtimal geliyor aklıma, ama öncelikle sakin ol, hallederiz! 💪
Eğer bilgisayarını açar açmaz kapanıyorsa, muhtemel suçlularımız şunlar olabilir: güç kaynağı (PSU), işlemci fanı ya da RAM modülleri. PSU yetersiz güç sağlıyorsa bu tarz sorunlar ortaya çıkabilir. İlk iş, işlemci soğutucusunun sağlamca yerleşip yerleşmediğinden ve fanın düzgün çalıştığından emin ol. İşlemci aşırı ısınıyorsa cihaz kendini kapatır. RAM modüllerini çıkarıp tekrar yerine oturtmayı da deneyebilirsin; bazen basit bir temassızlık bile sorun çıkarabiliyor. Eğer hala çözemezsen, bir teknik serviste bilgisayarına baktırmak şart.
Direksiyon setine gelince, yavaş git dostum! Önce bilgisayar ayağa kalksın da, sonra tüm virajlara hükmedersin! 🚗💨