Bilgisayarım neden kapanmıyor?

Bilgisayarın reset düğmesi değilde güç düğmesi varya açarken bastığın o tuşa sadece 1 kere basıp çek basılı tutarsan sistem dosyaları düzgün kaydetmez sadece bas ve bırak kendisi kapanır. Ama sistemin hata almasını istemiyorsan sorun ne zaman nasıl başladı yazda bilelim.
Kapanmıyor derken? Biraz daha açar mısın? İşletim sistemin nedir, nasıl bir şey ile karşılaşıyorsun?
başlata girip kapata basıyorum kapanmıyor
Bu sorunu bilgisayarı her açışında mı yaşıyorsun? Eğer ilk defa oluyorsa bilgisayarın güç tuşundan kapatıp tekrar açabilirsin. Açtığında yine bu sorun ile karşılaşıyorsan güvenli modda virüs taraması yapmanı öneririm
ilk defa oldu
Bilgisayarını tuşundan kapatmayı dene. Eğer laptop kullanıyorsan güç düğmen uyku moduna almaya ayarlanmış olabilir. Bilgisayarın tamamen kapandığından emin ol, büyük ihtimalle açtığında normale dönecektir..
teşekkür ederim
Rica ederim, umarım işe yarar
Ctrl ,Alt ve delete tuşlarına aynı anda basıp görev yöneticisini aç. Kapanmayan bir programdan ötürü tutukluk yapmıştır. Programı kapattıktan sonra pc ni kapatabilirsin. Belki de canı kapanmak istemiyodur :))
onu da yaptım:(
Cevap
23Cevap
bilgisayar kapanmıyosa ilk senden duydum arkadaki bir programı kapatamıyodur büyük ihtimal virüs sistem geri yükle sorun yeni baş gösterdiyse bi süredir varsa bas formatı gitsin benim önerim bende kullanıyorum otomatik kapatma programı var (google amca bilir) istediğin zamana ayarlıyosun kendi kapanıyo oh her türlü kapanır ne program ne bişey tınlamaz.;)
öncelikle başlat çalıştır cmd yaz enter sonra chkdsk yaz cıkan mavi ekrana sonra e ve h secenegi cıkacak e yap cek disk yapar sistem hataları düzeltir yada fişi cek tekrar az mavi ekran cıkar sistem dosyaları düzeltiliyor der bekle 3 dakika sonra acılsın sorun cözülür :)
arka planda sinsi bir yazılım var muhtemel arka planda çalışan programları sonlardır. virüs tarama yaptır. veya explorer exe kapat yeniden aç, birde bu şekilde deneyebilirsin
sonra yeniden başlatmayı veya kapamayı dene.
Haftasonu getir yapayım :) ayıp sana insan sorar bana
uyumasaydın sorcaktım ;(
Kapanmıyor derken biraz açıklarmısın napıyor mesela?
başlat menüsünü açıp kapata tıkladığımda kapanmıyor sadece diğer programlarda bir sorun yok bir uyarı da çıkmıyor anlamadım
evet
windows
win 7 işte
laptop
başat kilitlendi giremiyorum
başlat
şimdi hiç bir şey çalışmıyor başlat menüsü iptal ben en iyisi tuşa basıyım teşekkür ederim yardımın için
exe görevi sonlandırmıyor gibi bir uyarı mı alıyorsun
hayır başlat menüsünden kapatamıyorum
olmuyor onu da denedim
güç düğmesine basılı tutun kapanır bilgisayar.arkada bir program çalıştığı için kapanmıyordur kapanır ama işletim sistemi o işlemi tamamladıktan sonra ne kadar sürer bilinmez en iyisi güç düğmesine basılı tutun kapanır.
Format cdsini tak ve bilgisayarını onar. Format değil, onar. Windows klasöründe ki bir dll silinmiş olabilir.
Hata mı veriyor problem nedir tam olarak söyleyebilirsen yardımcı olabilirim.
zararlı birşeyler bulaşmıştır başka sebebi olacagını sanmıyorum
kasma kendini çek fişini gitsin laptopsada sök bataryasını çalışırsa namertim :D
kesin çözüm lazım onu hergün yapamam
kesin çözüm camdan at gitsin
olur
arkadaşlar yazmışlar zaten ama sorunu çözmem için bilgisayarına uzaktan baglanmam lazım sorun herşey olabilir çünkü .
windows 7 kapanmaya zorla gibi yazilar cikiyormu.
hayır
windows
win 7
2 secenek var.en alttaki gorev cubuguna gel.mouse un sag tusuna tikla.ozelliklere tikla.3 baslik goreceksin.ortada baslat menusu var.orada guc dugmesi eylemi var.onu kapat konumuna getir.uygula tamam tusuna bas.2.secenek ise baslat tusuna tikla orada programlar ve dosyalari ara yazan yere msconfig yaz enter a bas.acilan pencerede baslatma yazan yere tikla isaretli kutucuklarda kullanmadiklarini kaldir.not:2.secenek kapatmaya zorla yazisinida kaldiriyor.
hmm tamam arka planda çalışan programlar var ctrl+alt+del yap işlemler sekmesine geç orda teker teker sonlandırmayı dene...sonra normal yollardan kapatırsın
olmuyor o da
yawaşça fişi tut.war gücünle çek :)
çok zekice
turkish style :D
Sistem geri yükleme yapmayı dene?
Görev Yöneticisinden kapat.
açma kapama tuşuna uzunca basmayı dene...
ctrl+alt+del yap ordan bide dene kapamayı
o da olmuyor
o zaman tek çözüm işte diğer seçenek :))
işkillendim
fişini çek kapanır .
En İyi Cevaplar