Ders çalışıyordum. Dondu birden kapatayım dedim. Yuvarlak bir şey dönüyor. Hiç bir tuşu algılamıyor. Dondu kaldı öyle. 10 dk uğraşıp bıraktım. Ne yapmam lazım?
Gürültülü dediğin muhtemelen fan şu an aşırı hızlı çalışıyor. Sebebi ise güncellemelerin devam etmesi. Merak etmeyin tamamlandıktan sonra normal sessizliğinde çalışmaya devam eder. Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Muhtemelen güncelleme almış sistem. Fişi çekme. Bekle. Eğer kapanmazsa güç düğmesine basılı tut kapanıncaya kadar. Sonra tekrar aç
Yeni bilgisayar. Daha Chrome dışında bir yere girmedim. Benlik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kapatma tuşuna bir kez bastım sonra kapağını kapadım.
Tamam işte. Bu yüzden windows güncellemelerini yapıyordu. Endişe edilecek bir durum değil. Kapağını aç çünkü kapanmaz uyku moduna geçer. Açmayı dene
Oldu şimdi teşekkürler. Düzeldi ama hiç gürültülü çalışmazdı. Ses çıkarmaya başladı biraz. Sebebi yapılan güncelleme mi?
Gürültülü dediğin muhtemelen fan şu an aşırı hızlı çalışıyor. Sebebi ise güncellemelerin devam etmesi. Merak etmeyin tamamlandıktan sonra normal sessizliğinde çalışmaya devam eder. Rica ederim
Aç kapa tuşuna uzun bas
Bastım olmadı
Fişi çek
Fişten değildi zaten