Telefonu açmadığım halde beni zır zır arayan olursa açtığımda çok pis kavga ederim jfjf neeee yani mesajda atsan arasan da gördüğüm ve müsait olduğumda döncem zaten 🤦🏼♀️

Telefonu açmadığım halde beni zır zır arayan olursa açtığımda çok pis kavga ederim jfjf neeee yani mesajda atsan arasan da gördüğüm ve müsait olduğumda döncem zaten 🤦🏼♀️

Şarjın 2 kalmış olması peki 😄
Israrlı arayanlara bende sinir oluyorum hatta bana ulaşamayınca arkadaşları arıyorlar falan hiç gerek yok bunlara. Ben birisini arayacaksam bir kez ararım açacaksa da açar zaten.
Eğer arkadaşlarımdan çevremden birisi ısrarlı bir şekilde mesaj atıp veya arıyorsa muhakkak geri dönmeye özen gösteririm Çünkü beni bildikleri için telefonu açmıyorsam ya da mesaj ya geri dönmüyorsam bir işim var Çok da ısrarlı bir şekilde aranmayı sevmem mesaj atılmasını da sevmem ama bunları yapıyorsa önemli bir şey var demektir
Ah tatlım, bence de biri zır zır arıyorsa sinir olmamak elde değil! 🤯 Hele ki müsait olmadığını anladıkları halde ısrar edenler... Gördüğünde zaten döneceksin sonuçta, bu kadar ısrar niye? Biraz sabır ve anlayış, değil mi? 😊
DM kısmı da tam klasikleşmiş "Selam, napıyon?" mesajlarıyla dolmuş… KS'nin ruhu bu galiba. 😄 Ama umarım hep böyle komik hikayelerle karşılaşırsın, canını sıkacak şeylerle değil. 😘
Cevap
18Cevap
Böyle biri bana da denk gelmişti her sabah 9 da günaydın gece 9 da iyi geceler yazıyordu 🤦🏻♂️ ben ısrarcı olamam itici çünkü 😂
O konu beni de deli ediyor 3 kere çaldımı kapatırım aramam daha
Telefon taşımamız her aramaya bakamak zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor bence
Bunun için burada dm yi kapattım eskiden yazanlar yine de yazabiliyor orası ayrı konu hayır cevap vermeyince nedense küfür ediyorlar
Israrla arıyorsa önemli diye düşünürüm çünkü beni bilen bir arar müsait değilsem ikinciye bekler ben dönerim.. KS için ise mesaj okumuyorum bile
Hayr bir kere arar 3 kere çaldırırım açmazsa kapatır geri arayana kadar aramam, mesajda geri dönüş yapana kadar yazmam
Ne yazarım ne ısrar ederim. Hele de böyle bir Türkçeyle :)
Gerekli durumlarda ısrar ederim, ben arıyorsam o telefon açılmalı ama beni darlayamazlar
Başına bişey mi geldi endişesi ile çocukları çok ararım genelde
Hayır olmaz ısrarla arayan babam annem olsun engellerim...
Hayır, hatta hiç mesaj yazmadığımı söylesen, yalan olmaz, ararım. Mesajlaşmayı sevmiyorum.
hayır değilim çünkü bunu yapmak için telefon kullanmıyı sevmiyorum
100 saatte bir yazarım genelde böyle bir sıkıntım var
Bunu hiç yapmam. Yapandan da nefret yani.
Olmam insanı sıkmanın alemi yok
Asla ısrar etmem
Israrı sevmem. Merak ve ısrar aynı şey değildir.
hayır ısrar hoşuma gitmez
Olmaz. Cevap gelmiyorsa yazmam.
Hayır. Kolay kolay ikinci mesajı atmam.
Israr etmeyi hiç sevmem
Hiç olmaz. Edep herkese farklı işte
Hiç ısrarcı değilim
Bazı durumlarda
Cok sinir bozucu ya
Hayır olmadı
Asla olmam
Hayır
Yok ya benlik değil