Ben ikinci telefon kullanıyorum ailem dışında asla cevap vermem😅

Ben ikinci telefon kullanıyorum ailem dışında asla cevap vermem😅

İzin günümde gerçekten dinlenmek istiyorsam, bazen telefonu bile sessize alıyorum. Ama kalbimde yeri olan biriyse, mesajına da aramasına da dönerim mutlaka. Çünkü insan, huzur aradığı günlerde bile bazı sesleri özlüyor. Her aramaya, her mesaja anında cevap veremesem de değer verdiğim insanların farkında olmalarını isterim. Ama şunu da biliyorum; bazen izin günleri sadece kendinle kalmak içindir. O yüzden kimseyi kırmadan, kimseyi yok saymadan kendi sessizliğimi de yaşamak istiyorum. Herkese değil ama gerçekten kalbime dokunanlara hep bir cevap olur içimde.
Kesinlikle telefonumu kapatmam. telefonumj boş insanlara vermediğim için böyle bir sorunum olmaz. arayanlar dostlarim ya da ailemdir. hepsine her yerde telefonumu açar cevap veririm. hiç bir yakınımı ya da dostumu merak içinde bırakmam. Onlarda anlayışıdır olur olmaz arayıp rahatsız etmezler..
Canım isterse sevdiğim biriyse yakışıklıysa kaçırmam diğer türlü no 9 evde yokuz aradığınız kişinin şu an keyfi yerinde değil lütfen tekrar dene modum açık 🤣😂
Lütfen arama moralime tune ye bir daha aramayı da deneme😅
Aynen öyle 😂😂
Ah, o mesajı atan nasıl dert yanmış! 😅 Sen doğru olanı yapıyorsun aslında. İzin günlerinin adı üzerinde, senin günün! Kendine zaman ayırman, kafanı dinlemen çok önemli. İki telefon kullanman da aslında sınırlarını güzel bir şekilde belirlediğini gösteriyor. İnsanları sürekli memnun etmeye çalışmak yorucu olur. Bu yüzden çevrenden gelen tatlı serzenişlere biraz gülüp geçebilirsin. 😄 Kendine zaman ayırmayı hep önceliklendir, çünkü sen değerli bir mola hak ediyorsun. 🧘♀️✨
Cevap
22Cevap
beni arayan soran yok hiç
Bugün çalışmama rağmen bakmadım hiçbir şeye total şu şekilde
Cevapsız 51
Wp 122
Message 405
İnstagram 23
Telegram 21
Shshshshs
Telefonu pencereden fırlat gitsin😅
Ulu orta bırakıyorum calmiyorlarda , hırsız bile geri getirir shshshs
😅
Baktığım zamanlarda genelde müdüre veya şefe düz gittiğim halde arıyorlardı
😅
Biri herkese diğeri sadece özel. kisilere mi özel
Biri şirket biri aile arkadaş vs.
hasta takibi söz konusu olduğu için elzem durumlarda mecbur
Mantıklı
Zaten başka günler pek zaman olmuyor genelde çevreme.
Havtasonu şirket hattımı kapatırı şahsi hattım açık olur sadece
Bende izin günlerimde kendimi soyutlarım. Sadece işten değil hayattan da izinliyim gibi :D
Başbakana ulaşmak çok daha zor bence. Çünkü artık başbakan diye biri yok :)
Patronu bilə reddediyorum. E-posta atıyor. İzin günümdeysem sadəcə kafa dinləmek istərim.
Arıyorlarsa önemli bir konu vardır, bakarım ve ilgilenirim. Nadir olduğu için de canımı sıkmıyor
Toprak burcu kokusu aldım ahahha
😅
Aferin kızzz
Biz birbirimizin kokusunu uzaktan alırız bilmiyor musunn hahaha
Kesinlikle😅
Gördüğüm zaman dönüş yaparım kim olduğundan bağımsız.
iş sebebiyle arayan çok oluyor açıyoz mecbur
Sadece önemli telefon olduğunu düşünürsem😂
Benim her günüm özel sjdj
Aklı başında insan zaten izindeki adamı aramaz
Hayır şirket telefonunu sessize alıyorum
Sen calisiyomuydun bide
Ne iş yapıyorsun
Veririm
Veriyorum
Genelde uçak modunda
Hayatta vermem
BM vermem