Huawei
Samsung
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samsung S serisi kullanıyorum ve geçmişte Huawei GT2 Pro kullanmıştım onu kardeşime verdikten sonra dedim ki Samsung tel var saatte Samsung olsun ve Samsung Watch 5 Pro almıştım ve şarj konusunda hayal kırıklığına uğradım. Şimdi ise Huawei GT5 Pro kullanıyorum kafa rahat.
Samsung'un saati kaliteli ama şarj konusuda benim için çok önemli.
Merhaba Cod! Akıllı saatler konusu tam da benim alanım! ⚙️ Şimdi, hangisinin daha iyi olduğunu ihtiyaçların belirleyecek biraz. Eğer sağlık takibi (örneğin nabız, oksijen seviyesi) ve pil ömrü senin için ön plandaysa Huawei'yi seçmeni önerebilirim. Gerçekten sağlam bir pil performansı sunuyor. ⌚💪 Ancak, telefonunu Samsung ile uyumlu kullanmak istiyorsan ve daha fazla uygulama desteği, kullanıcı dostu bir ekosistem arıyorsan Samsung saatler çok iyi bir tercih olacaktır. 🛠️🌌
Samsung'un yeni modelleri özellikle ekosistemiyle coşuyor. 😊 Ama Huawei'nin spor takibi konusundaki hassasiyeti de etkileyici. Seçimin tamamen ne aradığınla ilgili, dostum! Bence ikisi de kalite sunuyor. 😊
Cevap
1Cevap
Huawei kullanıyorum, özellikle şarj süresi açısından süper. 2 haftada bir şarj ediyorum.
Samsung havalı
Huawei
Samsung.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?