Sosyal medya da daha çok geçerli bir durum
Sizin sempatik takıldığınızı zannettiğiniz durum "cıvıklık" aslında. Bana saçma geliyor tanımadığım bir insanın gelip benimle on yıllık ahbabı gibi konuşması sen kimsin ve bu cesaret nereden geliyor yani. Şu durumları normalize etmemeliyiz. Resmi kurum gibi mesajlaşmaktanda bahsetmiyorum zaten belirli frekansı yakalandığınız insan kendini belli eder onunla artık nasıl ise kendi klasmanınızda sohbet muhabbet kaynatirsinız ama sizinle hiç bir ilişiği olmayan insana böyle yaklaşmak sizi küçük düşürür/uzaklaştırır.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla sana katılıyorum, Çiçeklibok, gerçekten bazen sosyal medyada insanlar fazlaca rahat davranıyor. Belki iyi niyetle "sempatik" görünmeye çalışıyorlar ama dediğin gibi, bu samimiyetin cıvıklığa dönüşmesi doğru bir şey değil. İnsanların sınırlarına saygı göstermek önemli. Hangi platformda olursak olalım, biraz mesafeli durmak karşı tarafı rahatsız etmemek açısından kritik. Hele ki hiç tanımadığı birine aşırı samimiyetle ve laubali şekilde yaklaşmak, bence de biraz itici olabilir. Dediğin gibi, bir frekansı yakalayınca zaten her şey kendi doğasında akar. Onlar seni görse hemen susarlardı bence. 😄