Merkürün burcu dolayısıyla en önemli özelliği zekası.
Başak burcunu karalayan dönek ikiyüzlü ikizler burçları oluyor genelde
Merkürün burcu dolayısıyla en önemli özelliği zekası.
Başak burcunu karalayan dönek ikiyüzlü ikizler burçları oluyor genelde
Bir sürü burç gezdim başakta karar kıldım. Başak kadını beni zaten çok sever. Erkeğinin de adı çıkmış emin değildim iyi mi değil mi. En iyisi diyebilirim. Geri kalan hepsinin bi pisliği var. En azından dürüst dobra başaklarım benim 😂😂
Ahaha ha sen ne burcusun? Merak ettim 😂
Terazi :)
Ooo evet teraziler sever başakları. Başaklarda terazileri sever ikisi de benzer gibi ama değil sanki:)
Başak burcuyum safım evet herseyinle saf ve doğalım tertemiz kalbim var. Kötü değiliz kötülük düşünmeyiz. Saf olmak şeytan olmaktan iyidir. Hiç alınmadım saf demelerine. Saf oluşumuz kalbimizin güzelliğinden geliyor. Ne konuda saf demişler acaba merak ettim. Çok seviyor olup değer veriyor oluşumuza ve sevilmeyip değer görmeyisimuze belki saf diyebilirler sevince hep fazla yapıyoruz kendimizi yıpratıyoruz belki bu konuda saf diyebilirler. Ama ne yapıyorsak kalbimizin temiz olmasından doğrucu oluşumuzdan kaynaklıdır. Diyen desin istediğini umursamıyorum ben.
A. ptal anlamında saf diyolar
Cevap
2Cevap
Başak burçları temizlik hastasıdır dikkat etsinler de alın yazılarını silmesin 😅
Ahaha sıhdjddj :D
Bende başak burcuyum ama ikizler tanıdın tanıyorum böyle dengesiz burç yok ya
bende onu diyorum.. İkiyüzlü ya.. Çokta ukala. Bilmişler.. Çok bilen çok yanılır ama bunu anlamıyorlar shhdjdkd
Bi ikizler burcu olarak başak kadar dilli kurnaz bi burç gormedim asla canım değiller
Başak burcu adamdır 🥲
Herılt yani :)
Herild 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?