Korkak olduklarını düşünüyorum. gerçek de diyemeyecekleri şeyleri burada atıp tutuyorlar sjsjss :D

Korkak olduklarını düşünüyorum. gerçek de diyemeyecekleri şeyleri burada atıp tutuyorlar sjsjss :D

Dolu insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır diye boşuna demiyorlar , daha çok konuşurlar beni 😂 beni elalem değil elli alem konuşsun istiyorum 😂
:D
🥰🌹😘
Karaktersiz bir avuç insan, kendi vasat hayatlarını ve yaptıklarını gizleyebilmek adına başkalarını çekiştirip duruyorlar. Gülüp geçiyorum artık, insanların hayatı bu siteden ibaret değil daha büyük sıkıntılar ve dertlerle boğuşuyor olabilirler, buraya gelip biraz eğlenip zaman geçirmek istiyorlar. Anlamadığım şey şu, herkes herkesi sevmek zorunda değil hoşuna gitmediyse engelle görme geç ama yok ‘sataşayım iftira atayım dedikodusunu yapayım da bugün de böyle eğlenmiş olayım’ diyecek kadar zavallı bir kitle var burada. Aşağılık kompleksi, hasetlik, fesatlık, kendisinde olmayan şeylerin başkasında olması mesela saygı, sevgi, ilgi gibi.. onları bu tür şeylere itiyor. Biz aciz insanlardan çekinmelerine gerek yok, bir şey kazandıklarını düşünmelerine hiç gerek yok. Bizi boş versinler de, Allah’a nasıl hesap verecekler onu düşünsünler.
ne güzel söylemiş mevlana; çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer. Sabret. Bu sözden yola çıkarak, onlar da bir gün kendi kazdıkları kuyulara düşerler. Kendi dedikodularını temizlemekle uğraşırken umarım başkalarına yaptıkları çirkeflikten utanırlar.
''kendi vasat hayatlarını ve yaptıklarını gizleyebilmek adına başkalarını çekiştirip duruyorlar'' bu söz çok doğru ablam.. o kadar haklısın ki yazdıklarında.. şu yazına imzamı atarım.. ne güzel söylemişsin. İnşallah belalarını bulurlar.. zaten Allah'ın adaletine güveniyorum ben. bugün olmasa illa ki çekerler cezalarını. 💙🙏
Bu yazdıklarımın olduğunu gördüm de, aksini görmedim be can. Sabır ağır bir imtihandır ama hükmü de kesindir. Herkes ne ektiyse onu biçecek, ne yaşattıysa onu yaşayacak. Ben de 34 yaşına mağaramda gelmedim :D neler yaşadım, neler gördüm. Dedikodun yapılıyorsa o ortamdaki herkesten daha değerlisin demektir bu, düşünsene kendileri hakkında konuşmayı bırakıp senin çekiştiriyorlar, özenilensin 😃
Kesinlikle can zaten adım gibi eminim.. :D kendileri bu kadar iyi olmadığı için bizi çekiştiriyor dedi kodu yapıyorlar. aslında onlar da biliyor aciz olduklarını ama aklı sıra bu açığı kapatmaya çalışıyorlar bizim gibi değerli kişilere laf atarak özeniyorlar. :D Sabır çok ağır gerçekten ama o gün geldiğinde beklemeye değecek şüphesiz Ablam 🙏💛
değecek, orası garanti 👌💙
Du hast so recht Ablam ✌️💙
🙃✌️
Teşekkürler bebiiik 😅🥳
Rica ederim can hakkın senin yorumunu aslında sitenin girişine yazmamız lazım herkes görsün 💙😅
Merak etme herkes görmüştür :D malum ensemdeler awqq
Doğru bizi takibi bırakamıyorlar bir türlü :D sdfsdfdf
Ne diyelim, takipte kalsınlar fragman yeni bitti sjdjs
Filmi beklesin onlar dfjdfjd
Yess :D figüranlar
:D sdfds çok doğru
Evet gerçekte yemiyor çünkü:D
Can sıkıntısı, işsizlik veya hasetliklikten, kıskançlıktan yapıyorlar. Siteye fazla anlam arayan insanlar. Hayat meşgalesi yok çünkü action arayışları sitede kalacak kadar hayal dünyaları bir o kadar da küçük.🤣🤣
Sanal sevinçler geçer bunlar da😂😂
Yazık üzülüyorum onların adına...
Teşekkür ederim...😌☕🚬
Rica ederim ☕🚬 ☺️
Cevap
25Cevap
Cevabını verip görmezden geliyorum
Zaten aldığı cevapla yerin dibine girmiş oluyor. Özür diliyor falan filan işte...
Umursamam aman götüme konuşsunlar
valla artık dedikodu çok masum bir davranış olmaya başladı günümüzde.. öyle karakter (siz) ler öyle kişilik (siz) ler görüyoruz ki keşke sadece dedikodu yapsalar diye düşünmüyor değilim..
Siz niye ayrı :D
Karaktersiz, kişiliksiz olarak da okunabilsin diye.. Opsiyonel.. 😄
Seçenek de var iyiymiş :D
Omurgasız gibi dedikodu yapanları dinlemem. Bana birinin dedikodusunu yapıyorsa onu ilgisizce dinlerim. Zaten dinleme şeklimden umrumda olmayan bir konu olduğunu anlayabilir. Abartacak duruma gelirse, kusura bakma ben bu konuyu konuşmak istemiyorum veya işim var derim. Çözülmediyse ortamı terkederim.
Artık iş çığırından çıkmış vaziyette, çünkü bu pek zeki arkadaşlar iftira da atıyorlar 😂 Ama tabi ki bilmedikleri şeyler hakkında atıp tutanlar çok büyük konuştukları için yarın bir gün kendileri bundan imtihan edileceklerdir 😂
İnşallah edilirler..
sürekli sürekli dedikodu yapıyorsa baska konusabilcegi bir sey yoksa zaten sevmedigim bir tiptir kendisi konuyu değistirmeye çalışırım hala devam ederse uyarırım konuşmayalım diye hala devam ederse ortamdam ayrılırım
ama yalan yok duyulmadık bir dedikodunun da dibine kadar gitmişligim de var yani
Seda Sayan'ın da. dediği gibi : "Siz daha çok konuşursunuz siz beni konuşun daha çok konuşursunuz" umursamıyorum cesaretleri varsa yüzüme konuşsunlar (ᵔᴥᵔ)
https://youtube.com/shorts/tYodZYMxaLU?si=-IEhWU2EXbut4LD7Onları hayatımdan uzaklaştırmak ve hayatıma dair her bilgiyi onlardan özellikle gizli tutmak benim tavrım olur. Ketumlukta zirve yaparım.
Doğrusu pek umursamam ama durduk yere onunla bununla benim hakkımda atıp tutuyorsa engeli atarım çıkarırım hayatımdan ne hali varsa görsün.
Dedikodudan hazzetmiyorum ya Bazıları var yanına geldiğin anda birilerini anlatmaya başlıyor insan yerine bile koymuyorum o tarz insanları sevmiyorum.
Umrumda değiller, benimle denk olabilecek yürükleri olsa arkamdan konuşmak yerine yüzüme konuşurlar zaten.
Dedikodu yapmak günahtır ve ben öyle günaha saptıracak kişilerle aynı ortamda durmuyorum uzaklaşıyorum çünkü doğru olan da budur.
Aynı dedikoduya 2. Defa maruz kalıyorsam boş beleşin kendim olduğunu düşünürüm. Ya da ne günah işledim de cezalandırıldığımı değerlendiririm.
Peki 3 4 5 6 aynı insan ve aynı şikayet ise abi?
Kendilerini fark etmediklerini düşünüyorum. Fark etse 'ben neden bı başkasını bu kadar eleştiriyorum 'derlerdi
Önlerine bir kemik atmak lazım istedikleri kadar konuşşsunlar
:D
Dedikodu yapan insan yarın senin de dedikodunu yapar. O yüzden güvenilir olmayan bir insan olarak algılarım.
Çevremde o kadar çok var ki sadece oturup dinliyorum
Umrumda değil ben kendi hayatımla ilgileniyorum.
Kesinlikle sana katılıyorum tamamen özgüvensiz olan insanlar.
Varsın yapsınlar bee bu dünyaya ucubeler de lazım
Ben sadece ailedeki olan dedikodular severim 🤣🤣
Zamanımda sabrımda onlara ayıramayacağım kadar kıymetli.
Dikkate almıyorum.
Uzak duruyorum, bana bulaşmadıkları sürece rahatlar.
Bazı durumlarda amacını anlamaya çalıştığım oluyor genelde umursamam
Benim dedikodumu mu yapıyorlar :D yapsınlar nolcak sanki haha
Öyle insanları görmezden gelirim zaten, hiç umrumda olmaz.
Duyduğum an arayıp yüzlerine tükürüp kapatıyorum ve hayatımdan tamamen çıkarıyorum uzaktan havlar
Maalesef öyle varoş bir tayfa var
Hiç tavrım olmuyor çünkü umurumda değil kimse
Adı üstüne de 'boş' insan ama boş teneke çok ses çıkarınca baş ağrısı yapıyor
Dedikodu herkes illa yapar ve bu bir yeteneltir dedikodu yapan insanları takdir ediyor ve gurur duyuyorum
Ciddiye almıyorum; sadece arkamızdan konuşabilirler zaten..
Umursamiyorum. aksine görmezden geliyorum
Umursamam, boş teneke de çok ses çıkarır
Uzak duruyorum sadece
Ben direkt yüzüne karşı söylemeye tarafyarıyım.
He deyip geçmek
benim tavrım yok pek. umursamıyorum
Dedikodu yapmayın sjsjjs 😂😂
Konuşsunlar zerre umurumda değil sjsjs
Dedikodu sevmem diyorum hepsinin yüzü düşüyor.
Boş konuşmuş diyorum geçiyorum
Klavye delikanlıları onlardan bir cacık olmaz
ne konuşuyorlar merak ederdim
Bende dahil oluyorum 😂
Arkadaşlarla güzel oluyor
Sessizlik ☹️
Korkak ve hadsiz olduklarını düşünüyorum.
Boş insanlar
dinliyorum sadece dedikodu iste
Dinliom o kadar
boş ver bea
Soğuk oluyorum
Takmıyorum onları 😄
Gözün arkada değil önde olsun
Boş okuyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?