Hiç adetim değildir gerçi ama yeri gelmişken yazayım dedim umurumdada olmaz böyle tiplerin yaptığı ergen hareketler gerçi. birisini takip etmek istemiyorsanız çıkarsınız dürüst bir şekilde söylersiniz sizinle takiplesmek istemiyorum diye ama yok birinle yazisiyoruz yok kıskanıyor ondan çıkarttım deyip takip listesindeki diğer erkekler kalıyorsa ya bu arkadaşlara erkek gözüyle bakmıyor sevgiliniz kıskanma gereği duymuyor diye düşünüyorum biraz samimi olun ya cidden kasmayın kendinizi bukadar sonra kalkıyorsunuz birde engel atıyorsunuz bu sizin ne kadar basit biri olduğunuzu gösteriyor biraz yaşınızın insanı olun bu çok zor bir şey değil... @. @
Samimiyetsiz insanlara karşı bakış açınız degisirmi?
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
En ayar olduğum insan tiplerinden. Arada mesajlaştığım bir arkadaş vardı. Kendisi hep aynı tarz ve cinsellik üzerine sorular sorunca gitmiyordum. Bir gün bana yazmış sen başkasının sorusuna gidip vakit ayırıyorsun ama bana gelmiyorsun tarzda üstten üstten konuştu. En sonunda bana onları takibinden çıkar ya onlar ya ben dedi. Bende kimse için kimseden vazgeçmem sen bilirsin dedim beni takipten çıktı. Kimse kimle görüşeceğime karışamaz.
Benim özelde yaptığım konuşma tartışma veya kavga üzerinden tek taraflı bir yargıyla üçüncü dördüncü beşinci... kişilere lanse edilmesi benim için samimiyetsizliktir.
Herkesin samimiyetsizliğe bakış açısı farklıdır hanımefendi bazen o kişiler dostunuz olur üzülmesini istemez koruma iç güdünüz devreye girebilir onun penceresinden bakmaya özen gösterirsiniz bu normaldir ama o kişinin özelden kullandığı son kelime benim için son derece yakışıksız edepsizce olduğu için bende böyle insanların yaklaşımını samimiyetsiz buluyorum teşekkürler
%100 katılıyorum 🙂 Özellikle birisiyle konuşuyorum moda oldu galiba😄 Birisiyle konuşmanın normal bir arkadaşını takipten çıkarmakla ne alakası var değil mi?
Bir de, detayda yazdığınız gibi; vatandaşa sormazlar mı; madem birisiyle diğer erkekleri neden takip ediyorsun diye😄
Herhalde dediğiniz gibi, onları erkek olarak görmüyorlar...
Açıkçası, ben umursamıyorum... Beni takip etmeyeni takip etmiyorum...
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Bu sitede sırf tartıştığım kişiyle muhabbet edenlerin engeline maruz kaldım gadası. Burda ki insanların geneli bu şekilde hareket ediyor. Bir insanın hür iradesi kendi fikri olmalıdır. Bir laf vardır ama burda dersem görüş kalkar. Başkasının... Deyim sen gerisini anla üstat.
Ya böyle şeylere gerek yok bizimde hayatımızda kadın var hergun hakarete maruz kalıyoruz yeri geliyor kimseye ne edepsizliğim ne saygısızlığım olmuştur hajetmedikleri müddetçe ama bunu sevdiğimiz saydığımız biri yapınca üzülüyor insan
Aslında bir bakıma erken dönemde böyle olması daha iyi gadası. Kimin ne olduğunu, neler düşündüğünü anlamak açısından iyi birşey o yönüyle ele almak gerekir.