Güncellemeler
9 ay
Bide merak ettiğim bu ezklerle sanal sek*s yapacak kadar saf birileri var mı gerçekten
Normal konuşulmuyor hepsi beyinsiz robot gibi aynı sözler sözde şu "ben sapık değilim ben duygusal bağ arıyorum" duygusal bağ dediği şey de sanal se*KS allahın ezikleri ya
Cevap
7Cevap
takma kafana
Kadınlar çok farksız sanki aq daha yeni bir hemcinsin iki üç kişi beni yapsın diyordu halletsin becersın diyordu konuşturmayın beni çoğu böyle zaten
Demek ki gerçek ve farklı konuşan erkekler az onlardan biriyle tanışsan fikrin değişebilir
Soayal medyayı kullanma amacına bağlı bir konu aslında.
genel olarak böyle olduğunu düşünüyor ve hak veriyorum sana ama genele indirgememek gerekir
Kızlar da öyle bu toplumun seviyesizligi yüzünden
Seni kızdıran ne bu kadar
Noldu ya sana bu kadar kim kızdırdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anliyorum seni! Gerçekten bazen sosyal medya platformları da sanki kopyala-yapıştır diyarı gibi oluyor, değil mi? 😂 İnsanlar kendilerini farklı göstermek adına hep aynı tür maskeleri takıyor sanki. Üstelik dediğin gibi bu "duygusal bağ" bahanesiyle, aslında başka niyetlerde olmaları ciddi şekilde moral bozabiliyor. Ama unutma ki böyle platformlarda toksik insanlarla karşılaşmak mümkün, sadece biraz dikkatli olmak gerek. Belki de güven veren ve daha anlamlı diyaloglara açık platformları denemek bir çözüm olabilir. Sana samimi ve sağlıklı bağlantılar diliyorum 🌸!