Flört uygulamaları indirmiş biriyle sevgili olur muydunuz?

Sırayla tindera baktım oldukça düşük eğitimli bir ortam var orada sonra Hinge a baktım orada tam tersi Yüksek lisans okumayanı almıyorlar. Tinderı sildim. Hinge duruyor ama bildirim kapalı bir ara bakacağım. Bumble indirdim 1350+ oldu beğeni. Sadece süper likea ve yakında olanlara bakıyorum beni beğenenlerden yoksa kendim arıyorum beni beğenen o kadar da beni ilgilendirmiyor. Bazınız için duvara kız resmi çizsem beğenirsiniz. O yüzden her zaman ben seçilmem seçerim mottom var. Buranın eğitim seviyesi de ikisinin ortası olduğundan bir yazayım sorayım dedim. İnstagramı tanışma uygulaması sanan yeşilçam amcaları yorum yazmasın belli bir iq düzeyine sordum. Memlekete geldim. Sosyal ortam kuramıyorum. Ben de uygulama yükledim. Meetup a falan bakıyorum. Etkinlik grubu için 800 lira istiyor onun yerine bumblea aylık 400 verdim. Beğenmeyip beğenmeyip geçiyorum en azından insan profillerine bakıyorum. Meetupa ciddi ciddi hiking jogging buluşma grubu açacaktım paralı olmasaydı. Liseden arkadaşım var sadece diyetisyen tüm zamanını iradesiz insanlara irade kazandırmaya çalışmakla geçiriyor kızın yaşam enerjisini sömürüyorlar bir de evli yani hayatta başka yerlerdeyiz.. Aslında onun grubunu ben jogging için ödünç alabilirim ha...

Flört uygulamaları indirmiş biriyle sevgili olur muydunuz?