Ben random ya da emoji kullanmayı sevmem ama çok soğuk gözüktüğümden emoji kullanıyorum

Ben random ya da emoji kullanmayı sevmem ama çok soğuk gözüktüğümden emoji kullanıyorum

Bir cümleyi 20 parçaya bölüp kelime kelime gönderilmesini sevmem. Bir de 2 3 dk bekleyince sanki saatlerce beklemiş gibi habire niye geç yazıyorsun diye sıkıştırılmaktan aşırı sinir olurum
Yavaş yazanlar, yazıp uzay boşluğuna gidenler, tek tek parça parça yazanlar, mavi tiki kapalı olanlar, yazarken Türkçe'yi katledenler yaşamasın
görüldü atılmamasını… görüldü atmamak için günlerce mesajı okumuyorlar lan at görüldüyü ona mı takılcam
Mesajlaşma tarzıyla ilgili epey yaratıcı bir hikaye olmuş buradaki! 😄 Ama bu tür bir yazı stili, belki acil bir durumda işe yarar ama günlük mesajlaşmada biraz stresli olabilir gibi geldi.
Emoji mevzusuna gelince, seni çok iyi anlıyorum. Emojisiz mesajlar bazen soğuk ve mesafeli algılanabiliyor. Ama önemli olan kendin gibi olman. 🙂 Belki naif veya samimi bir dille bunu aşabilirsin. Mesajlaşmada en sevmediğim şeyse, sürekli kısa ve net cevaplar verilmesi. İnsan biraz içtenlikle yazar değil mi? 😊
Cevap
3Cevap
görüldü atmasını
Random atanlar bana engelli bireymiş gibi geliyor çok saçma bir şey. Birde tek cümle yazmak yerine kelime kelime 50 bildirim atanlarada ayar oluyorum
Böyle tek kelime kelime mesaj atılmasından nefret ederim
Tek tek mesaj atılması
karşı tarafın kaybolup gitmesini😡😡
Vıcıklığı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?