Ben nefret ediyorum.😂 yani bizi merak eden arar. Aramalı. İlk okul çocuğu gibi mesajlaşmak da neymiş😂. 

Ben aramadan daha çok severim mesajlaşmayı yazmayı fikirlerimi belirtmeyi zaten hayatımın en güzel mesajlaşması benim 1,5 ay sürdü oda oldu bitti daha da kimseyle mesajlaşmadım zaten mesajlasmıyorum kimseyle istemiyorum insanları takip ediyorun ama kimseyle mesajlaşmayorum mesela hal hatır soruyorlar iyiyim yazıyorum umarım sen de iyisindir yazıyorum iyi günler yazıp kapatıyorum konuyu.
Canım hiç kimseyi istemiyor.
Hiç sevmiyorum, genelde telefonda konuşmayı tercih ederim.
Eig için teşekkürler
Vallahi benimle aynı görüşte bir siz vardınız. Alternatifsiz rakipsiz eig oldu 😂
Ahahah herkes mesajcı desenize 🙈
İllallah ettik mesajdan artık🤣. Elalem bana yazan yok diye dert yanar, ben de bıkmışım artık arayan yok mu diye dert yanıyorum 🤣
Sesli konuşmak varken mesajlaşmak nedir ah ah o yaşları geçtim çoktannn 🤣
Bazı durumlarda mesajlaşmak daha iyi benim için çünkü bir şey söylemeden önce düşünebilmek için vakit oluyor ve konuşmak için her iki kişinin ortamı her zaman müsait olmayabiliyor. Bir de konuşurken oluşan garip sessizlik problemi sürekli bir şey söylemek gerekliliği mesajlaşmada olmuyor daha rahat o bakımdan
Mesajlaşmayı da severim konuşmayı da ses kaydı atmayı da. Hangisine müsaitsem onu kullanırım.
Teşekkür ederim 😊
Cevap
16Cevap
Hee yaa brother hele de bu yaştan sonra sfhk dün gece hastayım mesela yatiom ilkokul arkadaşım yazıyo da yaziyo, sağ olsun da yoruyo artık sfhjk🤦♀️🥺
Çok geçmiş olsun sis'im 🥺 acil şifalar diliyorum🙏
Bayılırım hele hele hoşuma giden biriyle cinsel içerikli mesajlara👿
Pis fahise seni
Keyif aldığım insanlarla mesajlaşmayı seviyorum, geri kalan arasın ama sonra görüldü falan atmak durumunda kalıyorum 🙄
Ben de telefonda konuşmayı sevmem..
Çabuk sıkılırım..
Yazışırken daha rahatım..
#Vesselam
Yakınım biriyse bende sevmem direk ararım hiç uğraşamam 😄
Ama sohbeti saran biriyse ve keyifli dakikalar geciriyorsak mesajlaşmak güzel oluyor
Ben de sevmiyordum ama birileri öyle alıştırdı ki parmaklarım kırılsa da dayanıyorum...
o da 1 kişi...
Uzun uzun yazışmak sıkıcı , eğer konu az ise yazışırım uzunsa ararım
Evet seviyorum bir de konuşmak istediğim kişiyse...
Çağrı merkezinde çalışıyorum iş dışında telefonda konuşmaktan nefret ediyorum mesaj candır
Telefondan konuşmayı sevmeyen biri olarak mesajlaşıyorum, çok sıkılıyosam sesli mesaj atıyorum 😄
Yani aramak da başka tabii ama mesaj atmayı severim :)
Eskiden sabahlara kadar nasıl mesajlaşıyormuşum şaşırıyorum😂
Eskiden severdim ama artık ne mesajlaşmayı ne telefondan konuşmayı ne de yüzyüze konuşmayı sevmiyorum
Severim mesajlaşmayı ses kaydı atmayı da çok severim ama sesli arama ruhumu sıkıyor konuşmak istediğim biri değilse özellikle.
Ben açıkçası sevmiyorum. karşıdaki bireyin yazdıkları kadar jest ve mimikleride o ölçüde önemlidir. Yazarak sadece aklından geçeni okursun, duygu yoktur
10000 SMS kontör aldığım zamanlar geldi aklıma eyy gidi günler
Yaa bırak bu ayakları sırdaş ya :D
Benim telefon dakkalarım hiç eksilmez :D
Abi bana göre değil ya. Hani telefon numarası varsa ararım. Eğer bir kimse beni çok merak ediyorsa o da arasın. Mesajlara pek bakmıyorum.
Bana ne yazan var ne arayan :(
Bana da yazan çok arayan yok 🤣
Hayat kısa ya mesajda 5 saat anlatamadığın şeyi arayarak yarım saatte çozüyorsun. 😊
Orası öyle evet :)
ben de konuşma sevmem
Ara ara severim sürekli sıkıyor
Arama sevmem tam tersi 😦
Eskiden çok seviyodum ama artık ölüm gibi geliyo
Sevmek değil de üşeniyorum ya
İş görüşmeleri haricinde mesaj tercih ediyorum..
Olursa sadece sevgilimlw yoksa sevmiyom
Bazen evet bazen hayır
o ne ya liseliler gibi
Cok sevmiyorum özetlenecek konu varsa okeyim
Hayır sevmiyorum🤷
Severim.
Çok severim
Evett
Ses atarim hep hayir
Pek sevmem.
Severim
bazen