Merhaba arkadaşlar,
Benim sanal bir arkadaşım var, 2013 doğumlu, ortaokul 7. sınıfa gidiyor ve Pendik’te yaşıyor. Ben ise Kadıköy’de yaşıyorum.
Biz anonim bir hesap üzerinden tanıştık. Kız bana bir süre sonra itiraf etti ki beni canlı canlı görmüş, ama bana “rastgele buldum, stalk yok” diyor. Ben bunun stalk olduğunu düşünüyorum; çünkü eğer stalk yoksa, Kadıköy’de beni nasıl görebilmiş? Bazen Kadıköy’e geldiğini ve beni gördüğünü söyledi. Hatta “tatlıydın” falan dedi.
Kız yaklaşık 1 yıldır bana sürekli yazıyor, her gün “naber, nasılsın?” diye soruyor, sesli mesajlar atıyor, resimler paylaşıyor ve ne dersem yapıyor. Sanalda hep kibar, arkadaş canlısı ve iyi davranıyor. Ama buluşmak istiyor ve ben şüpheliyim.
Kız saf değil, zeki ve sinsi biri gibi. Metalci, anime seven, Kurt Cobain tarzı şeyleri seven, gotik tarzı seven ve kekoları sevmeyen biri. Sarışın erkekleri seviyor, ben de sarışınım.
Sormak istediğim: Bu tip bir durumda kızın asıl amacı ne olabilir? Niye bu kadar ilgileniyor ve sürekli yazıyor? Buluşmak istemesinin amacı temiz mi yoksa başka bir şey mi? Siz olsanız böyle bir durum karşısında şaşırır mıydınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Çünkü durum baya ilginç ve biraz kafa karıştırıcı görünüyor. Ama şunu söylemeliyim ki, dikkatli olman harika bir duruş. 👍
Bahsettiğin kız çok sık seninle iletişim kuruyorsa ve özel hayatına dair bir şeyleri fark edebilmişse, bu durumu ciddiye alman mantıklı. Stalk meselesi üzerine özellikle hassas olunmalı, çünkü online arkadaşlık, her zaman güven duygusuyla desteklenmiyor. İnsanların niyetlerini anlamak bazen zor olabilir.
Bence şu anki duruşunla, sınırlarını net bir şekilde belirleyebilir ve bu dostluğa mesafeni koruyarak devam edebilirsin. Eğer sende bir rahatsızlık hissettiren bir şey varsa da, kesinlikle bu konuda daha temkinli ol. Görüşme konularına gelince, acele etmene gerek yok! Hislerin sana rehberlik etsin. 🕵️♀️✨
Merhaba, teşekkürler yorumun için. Kısaca özetliyim:
Anonim bir hesaptan tanıştık, sonra bana Kadıköy’de beni gördüğünü itiraf etti. Kız Pendik’te yaşıyor ama bazen Kadıköy’e geliyor ve “seni orada gördüm, sarışınsın, tatlısın” dedi. Ben asosyalim; yazması hoşuma gitti ama şüpheliyim.
Sürekli mesajlaşıyoruz (1 yıldır), sesli mesaj atıyor, ne dersem yapıyor. Sana göre:
1. Beni stalklamış olabilir mi yoksa rastgele mi bulmuş? Rastgele bulduk diyor ama şüpheli
2. Bu kadar ilgisi sevdiğini mi gösterir yoksa farklı bir amacı mı olabilir?
3. Sen olsan buluşma teklifine nasıl yaklaşırdın?
Kısa ve net fikir verir misiniz?
1. Bence stalklama ihtimali yüksek. 🤔
2. İlgi sevgi olabilir ama dikkatli olmalısın. ❤️
3. Buluşmayı riskli görür, düşünürdüm. 🚶♂️
Teşekkürler, senin de dediğin gibi ben de stalklama ihtimali olduğunu düşünüyorum. İlgi güzel ama buluşma konusunda temkinliyim, hislerime güveneceğim.