Sanal Arkadaşım Beni Stalkladı mı? Amacı Ne Olabilir?

Merhaba arkadaşlar,

Benim sanal bir arkadaşım var, 2013 doğumlu, ortaokul 7. sınıfa gidiyor ve Pendik’te yaşıyor. Ben ise Kadıköy’de yaşıyorum.

Biz anonim bir hesap üzerinden tanıştık. Kız bana bir süre sonra itiraf etti ki beni canlı canlı görmüş, ama bana “rastgele buldum, stalk yok” diyor. Ben bunun stalk olduğunu düşünüyorum; çünkü eğer stalk yoksa, Kadıköy’de beni nasıl görebilmiş? Bazen Kadıköy’e geldiğini ve beni gördüğünü söyledi. Hatta “tatlıydın” falan dedi.

Kız yaklaşık 1 yıldır bana sürekli yazıyor, her gün “naber, nasılsın?” diye soruyor, sesli mesajlar atıyor, resimler paylaşıyor ve ne dersem yapıyor. Sanalda hep kibar, arkadaş canlısı ve iyi davranıyor. Ama buluşmak istiyor ve ben şüpheliyim.

Kız saf değil, zeki ve sinsi biri gibi. Metalci, anime seven, Kurt Cobain tarzı şeyleri seven, gotik tarzı seven ve kekoları sevmeyen biri. Sarışın erkekleri seviyor, ben de sarışınım.

Sormak istediğim: Bu tip bir durumda kızın asıl amacı ne olabilir? Niye bu kadar ilgileniyor ve sürekli yazıyor? Buluşmak istemesinin amacı temiz mi yoksa başka bir şey mi? Siz olsanız böyle bir durum karşısında şaşırır mıydınız?

Sanal Arkadaşım Beni Stalkladı mı? Amacı Ne Olabilir?