Yakın arkadaşım bana büyü yapmış olabilir mi?

Beraber ev arkadaşıydık ve 12 yıl beraberdik 10 yaşından beri bazı problemlerimiz oldu hep oluyordu en son yani sevgilisine duygular hissettim ve bunu ona söylemedim ama sevgilisine karşı da bişey demedim içimde yaşadım sevgimi ayrıldılar sonra ona söyledim herşeyi böyle böyleydi siz sevgiliyken diye sonra sinir krizi geçirdi herşeyi kırdı mutfaktaki halbuki isteyerek olmadı ben her önüme gelene aşık olan biri değilim. İşte önceden de zaten hep beni kıskanırdı laf sokardı insanların yanında küçük düşürürdü ailemi kıskanırdı bir kaç anormal hareketi vardı abisi de zaten böyle işlere merakluydı yani hoca gibi bişi diye geziniyor köylerinde şimdi 1 aydır paranormal olaylar yaşıyorum 2 kere kilerimde yumurta buldum market yumurtası değil belli. Her banyoya girdiğimde de içime ürperme kaplıyor. Penceremi silerken kanlı et parçası düştü yukardan köşesinden. Aynı korkunç rüyayı 1 buçuk hafta boyunca her gün gördüm anneme okuttum kendimi şimdi geçti ayna tutan siyah çarşaflı uzun insan bunlar birkaçı. Normal hayatta da yaşanılan şeyleri sıklıkla yaşamaya başladım sürekli annemin arkamdan İrem diye sesi geliyor sokakta hep bakıyorum arkama kimse yok. Sizce napmalıyım böyle yaşayan biri var mı? Bunu yapacağına inanmıyorum ama yinede bir hocaya ve psikoloğa gitmek fayda sağlar mı?
Yakın arkadaşım bana büyü yapmış olabilir mi?