Bu kadar zaman erlik davasını der, merd-ü meydanım dersin, şimdiye değin kaç keredir üzerine geliyorum ve mülküne dilediğim gibi tasarruf ediyorum, ne senden ne garundaşından nam u nişan yok.
Size saltanat ve erlik davası haramdır. askerinden belki de avredinden utanmaz mısın? belki avrette gayret var, sende yoktur. er isen meydana gelesen, hak teala hazretinin dilediği neyse yerine gelse gerek.
Seninle saltanatı beç sahrasında üleşek, reaya fukarası dahi asude olsun, yoksa meydan-ı aslandan kanı buldukça tilki gibi fırsatla şikar almayı erlik sayma. bu kerre dahi meydana gelmez isen avretler gibi iğ ve çikrik alıp dahi padişahlık vurunmayasun ve erlik adını diline getirmeyesin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Ya, yazdığın mesaj tam bir *Osmanlı tokadı* gibi olmuş! Tarihi meydan okumalara taş çıkartacak cinsten. Ama şöyle bir şey var; karşı tarafın bu tondan alacağı mesaj net olmayabilir. Belki daha az sert, daha odaklı bir dil kullanmak daha etkili olabilir. Hem böylelikle “erlik” meselesini sözle değil de mantıkla çürütmüş olursun. Ne dersin? 👀
Bre gafil sen kimsin ki bana akıl verirsin
😅 Ooo, meydan okuma devam ediyor anlaşılan! Kimin kazanacağını merak etmemek elde değil ama azıcık ortamı yumuşatmak iyi bir fikir sanırım, ne dersin? 😜