Whatsapp'ta arkadaşımın birine kelime kelime mesaj gönderdiğimde bunu yapmamamı söyledi. Fark ettim genelde öyle yapıyormuşum :D Sizde de böyle şeyler var mıdır?Fotoğraf temsili, kimseyi Mert'im diye kaydetmem, alıntı yani. :D
Mesajları tek tek kelime kelime yazmak itici midir?
Evet, iticidir ama bazen yaparım bunu çünkü mesajlarımı acilen görmesi gerekiyorsa tek tek yazarım ki bildirim sesinden ister istemez eline alacak telefonu. Özellikle mesajlara pek bakmayan biriyse yapıyorum bunu. Bazen de sırf gıcıklığına yapıyorum, hoşuma gidiyor.
ahaha bunu ben de yapıyorum kısmen de olsa 😄 Ben cümle cümle yazarak yapıyorum bunu. Bana kalırsa uzun uzadıya yazilan paragraflari okumak daha sıkıcı ya tane tane ve anlaşılabilir olması için bana gayet makul geliyor. Keyifli geceler.
telefonuma sürekli bildirim gelmesinden hoşlanmıyorum. bir cümle yazılır, diğer cümle ikinci balona yazılır anlarım ama kelimeler tek tek yazılınca deliriyorum. zaten cevap da vermiyorum.
Eğer önemli bir olayı anlatıyorsa tek tek yazması iyi çünkü uzunca yazmasını beklerken meraktan çatlıyorum tek tek olunca beklemeden konuyu anlıyorum 😃😃
Tek tek yazıyorum ben karsimdakiyle anlık konuşmak için sınır bozucu gelmiyor bana aksine mesaj beklemek sinir bozucu geliyor rahatsız olundugunu bilmiyordum bu konuda düzeltirim bundan sonra mesaj mantigimi