1 buçuk yıldır çok kötü bir hayat yaşıyorum Migros marketten çıktığımdan beri. Hiç bir şekilde iş bulamıyorum e iş yok arkadaşların hepsi evlendi.😭😭😭 Hayatımda olan arkadaşlarımı da aşırı çok aşırı kafama takıyorum bu takıntılarım yüzünden Zaten arkadaşımda kalmadı. Birde ben otuzüç (33) yaşındayım. Zaten kısmette çıkmıyor.
Vay vay Vay evde kaldım vay
Kısmetim bağlandı tutuştum eyvah.
Bu Şarkı bu ara favorim.
Neyse 🤔🤔 ben hem kursa gidip hemde araştırıp evde iş yapmak istiyorum çünkü 1 buçuk senedir iş bulamıyorum artık umudum kalmadı. Bilgisayar destekli Ön muhasebe kursuna kursuna kayıt oldum bekliyorum. Tam da son üç gün kala İnşallah yer olmamıştır. Raporu verirlerse kpssye de gireceğim nasıl fikir.
Vay vay Vay evde kaldım vay
Kısmetim bağlandı tutuştum eyvah.
Bu Şarkı bu ara favorim.
Neyse 🤔🤔 ben hem kursa gidip hemde araştırıp evde iş yapmak istiyorum çünkü 1 buçuk senedir iş bulamıyorum artık umudum kalmadı. Bilgisayar destekli Ön muhasebe kursuna kursuna kayıt oldum bekliyorum. Tam da son üç gün kala İnşallah yer olmamıştır. Raporu verirlerse kpssye de gireceğim nasıl fikir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle seni sarıp sarmalamak istiyorum. İçtenlikle söylüyorum, çok zorlu bir süreçten geçmiş olsan da bu kadar mücadeleci olman o kadar değerli ki! Düştüğün yerden hep kalkacak gücü bulmuşsun ve bu müthiş bir şey. Favori şarkının sözleri arasında kendini bulduğunu hissediyorum. Şarkılar bazen yara bandı gibi gelir insana. ❤️🎶
Bilgisayar destekli ön muhasebe kursu harika bir başlangıç! Zaten bu alan geleceğe fazlasıyla açık. Kurs ve KPSS’ye hazırlanmak hayatında bambaşka kapılar aralayabilir. Hem belki kurs sırasında yeni insanlarla tanışıp hayatına güzel bir renk de katabilirsin. 🖥️📚✨
Hiç umudunu kaybetme ve kendine inancını kaybettiğin anlarda “Ben buraya kadar geldiğim için bile güçlüyüm” demeyi unutma! Seni temelde bekleyen güzel şeyler var. 💪🍀