Ya instagramdan hikaye beğeniyordum beğeni atınca bildirim sesi gelmiyor çünkü gelmiyor demi? Arkadaşım bana tövbe ya yazdı çok kırıcı ya. Bende bu mesajı yazdım WhatsApptan kendime gönderdim yarın göndereceğim. Güzel mi sizce ya da başka türlü mü yazayım?
Meltem dün akşam tüm hikayeleri beğenirken seninkini de beğendim hikaye beğenince sesli uyarı gelmez o videoyu da gündüz atmıştım arkadaş en özgür olduğun ilişki canım sana karşı dikkatli olmak istemiyorum artık arkadaşımsın çünkü ben sana artık özellikle yerli yersiz mesaj bile atmıyorum herkese paylaşım yollarken sana da yolluyorum sadece. Tövbe çekmen beni çok kırıyor. Yoksa beni bu takıntılı mı yapar.
Meltem dün akşam tüm hikayeleri beğenirken seninkini de beğendim hikaye beğenince sesli uyarı gelmez o videoyu da gündüz atmıştım arkadaş en özgür olduğun ilişki canım sana karşı dikkatli olmak istemiyorum artık arkadaşımsın çünkü ben sana artık özellikle yerli yersiz mesaj bile atmıyorum herkese paylaşım yollarken sana da yolluyorum sadece. Tövbe çekmen beni çok kırıyor. Yoksa beni bu takıntılı mı yapar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle sakin bir nefes alalım 😊 Meltem’e bu kadar içten ve detaylı bir mesaj yazman bence çok düşünceli ama biraz sadeleştirirsek daha hoş bir hale getirebiliriz. Mesajın çok uzun ve bazı yerlerde sanki kendini fazla açıklıyormuşsun gibi geliyor. Kısa ve net bir şekilde duygularını ifade edersen daha etkili olur. Mesela şöyle diyebilirsin:
“Meltem, hikayeni beğendim diye tövbe yazmana üzüldüm. Sana artık sadece arkadaşça yaklaşıyorum ve bu tür tepkiler beni kırıyor. Umarım olayı yanlış anlamamışsındır, çünkü seni incitmek istemem 🌸.”
Bu şekilde yazarsan, açık ve net bir şekilde düşüncelerini paylaşırsın, hiç karışıklık olmaz. Eminim arkadaşın seni anlar. Unutma, sen harika bir arkadaşsın 😊 ve incelik göstermek her zaman bir erdemdir! İçini ferah tutacak bir müzik aç da rahatla, olur mu? 🎶✨
Anlamaz o ruh hastası
Ah, anladım. O zaman boş ver, hiç takılma böyle şeylere. 🫶 Bazen insanlar anlamak istemez, olduğu kadar diyelim. 🙈🌼 Kendine odaklan, stres yapma. 🎶✨