Benim her gün çok şükür dünyada iyi insanlar var güvenilir adamlar varmış diyerek sevdiğim bir sevgilim vardı doğuda görevlendirmedeydi bende onu evde oturdum bekliyordum o kadar güzel seviyordu ki 10 sene bekle dese tek yanlış yapmadan da beklerdim. Hayatımın en zor günüydü yoldaydım haber vermek için aradım aradım ve telefonu bir kadın açtı, sonra telefon kapandı. Gecesi açıkladı arkadaşlarının arkadaşları gelmiş vs. O gece dedim sana yazıklar olsun. Ve bitirdim beni ne bir daha aradı ne sordu gezmeye devam etti kızlarla konuşmaya devam etti. Bugün 1 hafta oldu ona içimdekileri yazıklar olsunlarımı o kadar söylemek istiyorum ki. Ama mesaj atmam ne kadar doğru bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar seviyordu da neden pişman olmadı tek bir gün bu kadın şimdi ne haldedir demedi. Pişmanlıktan ölsün istiyorum çok istiyorum
Mesaj atmalı mıyım (sorabileceğim sizden başka kimsem yok)?
İçinde olduğun piskoliji tahmin ediyorum bir suru karmasik duygu var birisii intikam biriside acaba düşündüm gibi deigilse ama net bisey var senin bu durumu atlatman cok zor olcak daha yeni olmus olay sakin kal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eğer yazarsan hala onu düşündüğünü zanneder suçsuz bir insan olsa açklama yapmak için çabalar gerçekten seven olsa affetirmeye çalışır kendini
Suçlu ve sevmemiş..
Değişik bir durum ama askerlerin genelde böyle yaptığına çok tanık oldum. Ben olsam hiçç mesajla uğraşmazdım değmez kendini yormaya.
Hem kendilerini namusuyla şerefiyle bekleyecek insan ararlar hemde bekleyene em büyük namussuzluğu yaparlar
Cinsel açlık öyle oluyor.
Boşver bence vaz geç ondan kendi yolunu çiz ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Tabi sorun?
Buraya yazamam
Bence atma boşver içinde kalsın yeri geldiğinde yüzüne söylersin ama mesaj atman saçmalık olur boş yere atma bence
Sen bitmişsin zatwn pişman olur belki ilerde olur sen de boşuna kendini yırtıp durursun gereksiz yere belli ki için içini yiyor
Demişsin daha niye diyeceksin ki seni umursamiyir... kendini düşürme
Buraya sorman üzdü gurur yapma karsindaki guruyluysa oda yapmaz
Daha da avuçta görürse beni ne gurursuzmuş kızı aldattık hala yazıyor bide derse gerçekten kimsem yok sorabileceğim o yüzden buraya yazdım
İçinde olduğun piskoliji tahmin ediyorum bir suru karmasik duygu var birisii intikam biriside acaba düşündüm gibi deigilse ama net bisey var senin bu durumu atlatman cok zor olcak daha yeni olmus olay sakin kal
Boşver Allah'a havale et
Ettim ettim rabbime sığındım ama ne bileyim iki çift laf söylemelimiydim
Karaktersizin tekine iki çift laf söylesen ne olacak kendini bir halt sanacak sonra senin için falanda soğumayacak
Kendini dusurursun gerek yok.
O zaman bütün acılarım zamanla benimle gömülecek öyle mi
Bence atma
Nude atıyor muydunuz birbirinize
boş ver atma
Atma bence