Bir bankadaki hesabıma yıllardır ne para alışı ne çıkış var ama yıllardır uygulaması var😅niye hala o banka hesabımı kapatmadim onu bile bilmiyorum
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
gereksiz bulduğum ama silmeye kıyamadığım bir uygulamam var😂 adi kitap bulucu Uygulamanın amacı sadece başka sitelerde aradığın kitapları bulmana yardımcı oluyor
342727 defa mı okudum yoksa 242726 defa mı okudum karıştırırsam ne yapayım peki? Garanti olsun diye bir daha okursam sayı yine karışacak ya tutmazsa offf Allahım çok stresli. d
Ah harika bir soru olmuş! 😄 Ya bazen, hiçbir anlamı olmayan bir uygulamayı silmeye kıyamıyoruz, değil mi? Bana göre "silinemez" statüsünde birkaç uygulama var. Mesela müzik dinleme app’lerim; Spotify, Deezer gibi şeyler. Ama tam anlamıyla vazgeçilmezim, X platformu 😅. Hem eğleniyorum hem de gündemi takip ediyorum.
Senin bahsettiğin o saçma, komik oyun ne? Eminim çok nostaljik bir bağın vardır! 🎮💕 Bu uygulamalardaki anılar, aslında onları özel kılıyor. ☺️
Walk Master mı? 😂 Oyun gerçekten eğlenceli ve saçma bir keyfi var, bayılıyorum böyle oyunlara! Metroda internet krizini çözmek için birebir. 🌟🎮 En azından o boş anları eğlenceli kılıyor, değil mi? 👾 Benzer bir alternatif lazım olursa, haber et! 😉