İnternet & Teknoloji Telefonunda asla silmek istemeyeceğin uygulama nedir? Kardelenchavosx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bütün uygulamaları silerim ama bu uygulamayı asla (..) diyebileceğin uygulama😃 Telefonunda asla silmek istemeyeceğin uygulama nedir? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Instagram 0 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Asla silmiceğim uygulama WhatsApp ve kizlarsoruyor çünkü en çok ikisinde vakit geçiriyorum en sık kullandığım uygulamalar arasında her ikisi de 1 1 Yorumla Kardelenchavosx +1 yıl Evet mantıklı😁 Yorumla
sekskokusu31 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl KizlarSoruyor ve InstagramBana dm atar mısınÖnemli bir şey diyeceğim 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 843 cevap paylaştı. Telefon kullanmıyorum 0 2 Yorumla Kardelenchavosx +1 yıl Nasıl ya sdsmxköşslwkqx Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Bildiğin gibi kullanmıyorum ihtiyacım yok sohbet insanıyım zaten + Yeminim var yıllar önce kız yüzünden o yüzden kullanmıyorum. 1 tane var ama %90 kapalı oda birine işim düşerse ararım bu kadar. Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 732 cevap paylaştı. osm whasapp 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Instagram
Asla silmiceğim uygulama WhatsApp ve kizlarsoruyor çünkü en çok ikisinde vakit geçiriyorum en sık kullandığım uygulamalar arasında her ikisi de
Evet mantıklı😁
KizlarSoruyor ve Instagram
Bana dm atar mısın
Önemli bir şey diyeceğim
Telefon kullanmıyorum
Nasıl ya sdsmxköşslwkqx
Bildiğin gibi kullanmıyorum ihtiyacım yok sohbet insanıyım zaten + Yeminim var yıllar önce kız yüzünden o yüzden kullanmıyorum. 1 tane var ama %90 kapalı oda birine işim düşerse ararım bu kadar.
XPRO
Adobe Lightroom
Lichess
Web tarayıcı? 🙄
Vpn..
osm whasapp