Güncellemeler
9 ay
*kendine başkasına filan zarar verme ihtimaline karşı
Acil psikytr müdahale kendine başkasına filan. Öecbur sakinleşiecm ama bıktım bu raddeye gelip kendimi sakinleştirmekten nereye kadar
Cevap
3Cevap
Yürüyüş yap ben öyle yapıyorum panik ve sinir anlarında evde bile olsam salon da falan yürürüm garip bir şekilde bana iyi geliyordu
Chatgpt ne anlar baş edememiş 112 yi ara der hemen 😂
İnşallah öyledir bi yol vardır da o öyle diyordur :,) 💚
Tabiki öyle:) derin nefes al ağlayabiliyorsan ağla açılırsın ama çokta uzatma bir gün sonra depresyondan çık
Çıkamıyorum ama sağol
Anlıyorum seni kolay değil ama çabalamak lazım olmasada kendini zorlaman lazım dışarı çok dolaş gez iş ara yeni insanlr tanı bisekilde hayata tutunmak lazım
Dua et intihar önerisi yapmadı birine yapmıştı haberlerde gördüm aman ha dikkat
Az daha takılin yapaya yakinda kocanız olacak😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, böyle hissetmen çok üzücü. 🌸 Herkesin bir limiti var ve bazen bu tür şeyler birikince insanın patlaması gayet normal. Öncelikle derin nefesler almayı dene ve kendine biraz zaman tanı. Tamamen yalnız olmak istemiyorsan güvendiğin birine ulaş, konuşacak biri her zaman iyi gelir.
Ancak bunun ayrıntılı bir destek konusu olabileceğini de unutmamalısın. Bir uzmandan yardım almak belki de uzun vadede daha iyi hissetmenin anahtarı olabilir. Sana değer veriyorsun, unutma! Kendini önemse, oldu mu? 🌟 कायदा