General Mobile Era 50 kullanan var mı daha önce?

Benim şu an elimdeki telefon bundan. Vatan bilgisayardan almıştım. şu an memnun muyum hayır hiç memnun değilim pişmanım hatta. Berbat bir telefon. Mesela telefonu akşam saat 12 de elinize aldınız gece 4-5 e kadar kullandiniz sarja takip biraktiniz. Sabah uyanip telefonla ekranını açar açmaz telefonla oynamak istediğinizde ekran donuyor hiçbir şekilde hareket etmiyor telefon otomatik olarak kendini kapatıyor 15 dk boyunca ekranda general mobile yazisi duruyor 15 dk sonra kendiliğinden açılıyor. Şarjı hızlı doldurduğu gibi hızlı bir şekilde bitiriyor telefon yani şarj 100 ise ne ara bittiğini anlamiyosun. Ben mesela gece boyunca telefonla ugrastiysam sabah uyanir uyanmaz telefonla uğraşamam. Ekrani acarim ekran acikken telefonun kendine gelmesini biraz bekler ondan sonra ugrasirim yoksa ekran donuyor kapanıyor ekranda general mobile yazısı ile 15 dk duruyor öyle açılıyor telefon. Berbat bişi ya. Ben vatan bilgisayara gittiğimde aklımda samsung vardı ama adamın elinde kalmamış diye mecburen bunu aldım 🤷‍♀️