İnternet & Teknoloji Eski, tuşlu telefonları kullanan var mı? majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne günlerdi aslında iyiydi o günler sizce? Güncellemeler+1 yıl Güncel Eski, tuşlu telefonları kullanan var mı? Cevapla Telefon Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Buna geçmeyi düşünüyorum ama bu kadar da geri bi model değil nokia nin 2010larda kullanılan tuslusuna 0 0 Yorumla
Danteh Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl b0k gibi telefon b0k gibi teknoloji bırakın şu geçmişte olan saçma güzellemeleri mk 0 1 Yorumla majeste34 +1 yıl Senin geçmişin ağır geçmiş sakinleş bir iki fırt çek kendine gel yigen Yorumla
TrustInDestiny1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl hatırlamıyom 1 1 Yorumla majeste34 +1 yıl Yaş irtibariyle olabilir Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet ben 😂 1 3 Yorumla majeste34 +1 yıl En iyisini yapıyorsun buraya PC den giriyorsun o zaman 😅 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Yo eskiden kullandım böyle telefonları 😂 Yorumla majeste34 +1 yıl Bende yeni kullanıyorsun sandım eskiden bende kullandım yılan oynardım 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kullanmıyorum
Buna geçmeyi düşünüyorum ama bu kadar da geri bi model değil nokia nin 2010larda kullanılan tuslusuna
samimi günlerdi
b0k gibi telefon b0k gibi teknoloji bırakın şu geçmişte olan saçma güzellemeleri mk
Senin geçmişin ağır geçmiş sakinleş bir iki fırt çek kendine gel yigen
hatırlamıyom
Yaş irtibariyle olabilir
Evet ben 😂
En iyisini yapıyorsun buraya PC den giriyorsun o zaman 😅
Yo eskiden kullandım böyle telefonları 😂
Bende yeni kullanıyorsun sandım eskiden bende kullandım yılan oynardım 🤣
Nokia 6310i. 2. Telefonum