Vallahi bazen bıkıyorum şu akıllı telefonların bildirimlerinden. Sürekli kendini hatırlatıyor. Tuşlu kullanasın geliyor ara sıra.

Vallahi bazen bıkıyorum şu akıllı telefonların bildirimlerinden. Sürekli kendini hatırlatıyor. Tuşlu kullanasın geliyor ara sıra.

Tuşlu Telefonlar O görünüm Candır Ah ah Zamanında Snake Oynardim yılan oyunu sonra uzay oyunu vardı bi tane tabi akıllı telefon gibi İstediğin Oyunlari İndirip oynayamiyorsun ki işletim sistemi yok nasıl oynasin ram işlemci de yok haliyle 😅 ama Nostalji havası Geçmişe götürüyor insani şimdi Telefonlar artık bilgisayar oldu neredeyse güç olarak değil tabi iş görme konusunda Teknoloji Çok gelişti

Cevap
16Cevap
Özlemiyorum
Ben özlemiyorum açıkçası. Çoğu uygulama için bildirimlerim kapalı zaten, sadece bildirimlerini açık tuttuğum uygulamalardan bildirim alıyorum. Sonuçta bu ayarlanabilir bişey.
telefonları özlemiyorum ama akıllı telefonların insan yaşamına kötü etkilerini gördükçe diyorum ki 3310 zamanında kalmalıydık
Aklima şey geldi
Oyunlar olurdu yilan dışında birkaç oyun vardı çok severdim
Bi an o oyunları özledim 🙃
Babaannemin vardı, açıp yılan oyunu falan oynardım 😃 özledim
Annemin hala tuşlu nokiasi var onu kullaniyo arada alıp snake oynuyorum 😂😂😂
Tuşlu telefonlardaki oyunları özlüyorum ya, çok zevkli oluyordu oynaması. 😃
Hayiiir dünyanın dayağını yedim tuşlu telefonlar yuzunden 🤣 çık çık çık e annemde kimle yazisiyorsun diye aliyordu elimden ne gunlerdi bee
nokia'nın kameralı tuşlu telefonu vardı annemin ondan oynardım ama ne güzel günlerdi öyle:)😃
heyy gidi zaman dilekçe yazar gibi taktak mesaj yazardık :D
özlüyorum dokunmatikler tamamen kalksa sosyal medya bitse tuşlulara dönsek :D
Hayır akıllı telefonlar iyi ki var
Eski olan her şeyi özlüyorum
Alo deyip kapattığım için bir şey fark etmiyor.
Hayır böylesi daha iyi
Özlemiyorum , özlesem kullanırım
Evet özlüyorum
hayır
yok özlemedm
Asla
Kullanıyorum ki
Evet ozluyorum
yoo özlemedim
Özlemiyoruz
Hayır özlemiyorum.
evet