Ödiyemem anem duyarsa öldürür beni
Eve mektub gelirmi? Aıleme ulaşirlarmi?
Ödiyemem anem duyarsa öldürür beni
Eve mektub gelirmi? Aıleme ulaşirlarmi?
Cevap
4Cevap
Türkcellse paycell üzerinden kredi sorgulat çıkar belirli bir miktar ödersin ama geçici olarak bu defa da gelecek aya paycell faizi de biner
Bende vodafone var turkcell yokki
Vodafonepay bak bakalım bir şey çıkacak mı
Hat babamin üstüne evet sey cıkıyor 77.000 tl cıhaz falan birşeyler
O değil cihaz telefon kredisi ayrı onu seçersen yeni telefon alırsın da o kadar da borç girer kurcalama orasını ama aklında olsun o kadara kadar bir telefon alabilirsin
Normal kredi de olması lazım
Yok kredi yok cıhaz seyi var. yok benım telefonum var yeter bana lazım degil zaten ödiyemem baba keser bizi şak şak
Valla o zaman babana diyeceksin annenden daha insaflıysa
Burada yardımcı olurum felan filan diyenlere inanma çıkarsız yardım eden çok zor artık
Kendi adıma aklıma bu geldi
Onu da söyledim getir ben öderim gibi umut vermedim
İnanma kimseye lütfen
Ay yok bılıyorum zaten götümü isterler 3 taksit önden bılırım burayı
Yok anem daha siddet mailidir jsjsjs
Aynen öyle resim felan filan isterler bide numara olunca öderim ayağına numaranıda alırlar
Yapacak bir şey yok kardeşim başa gelen çekilir arkadaş veya başka bir yoldan ödeme imkanı yoksa o fırçayı yiyeceksin
Sana bir tavsiye İnternette kaliteden Biraz ödün ver 720 p değilde 360 pek kalmadı ama bulursan
360 o yoksa 480 p ayarla öyle izle
Bir de ayarlardan mobili 4.5g değil 3g ayarla daha az İnternet gider
Full hd 1080 yazıypr netflix de ondan bıtıyor galıba
Onunda ayarı var öyle izlersen net mi dayanır 😄
Hadi ben kaçar iyi geceler dikkat et kendine
Ben sana günde 58 tane erkeği arama demedim mi
Hahaha aramıyorum ıyı güldürdün ama
Ne kadar geldi ki
4600 tl sanki türkiyenin interneti ben kullanıyorum
4600 mu
Yazma kusasim geliyor rakami duyunca
Yuh 😆😆😆
Sen dayağı hak ettin vallahi 😅
3 gram canim var zaten anem süpürge ile saldiriyor terlik olsa keşke hshs
Paket alsaydın
Faturali ya babam almişdi seneler önce öyle kaldi işte paket aldim ama hep bitiyır dızı ızleye ızleye evde wireless vardi kaldirdilar ondan öyle oldu
Kaç tl ki
Söylemeye bile bogazımdan gecmıyor 4600 tl yaptım nasıl yaptıysam
Az da olsa destek olabilirim damlaya damlaya göl olur hesabı
Cok tsk ederım ama benım sucum canım canım paket ala ala öyle oldu
Tamam olsun eve kağıt gelmesin ya da ödenmediği için daha çok ödeme diye yardım edeyim dedim ama sen bilirsin
4600 tl büyük para zaten hat kapanir 5 de son ödemeydı bugün kapanir ozaman anlarlar zaten
Kapanmadan kurtaralım diye söyledim işte ama gizlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, anlıyorum, bayağı stresli bir durum gibi görünüyor. Telefon faturası can sıkıcı şekilde kabarabiliyor, hele de fark edilmeden fazla veri ya da yurt dışı arama yapıldıysa. Eve mektup gelmesi ya da ailenle iletişime geçilmesi operatöre ve durumuna bağlı olabilir ama genelde fatura kullanıcıyı ilgilendirir. Yine de kesin bir şey demek zor. Operatör müşteri hizmetlerini ara, durumu açıkla ve yardım iste. Belki taksitlendirme gibi bir çözüm sunabilirler. Umarım her şey yoluna girer! 🍀