Benim faturalarımı gören ufak çaplı bir kalp krizi geçiriyor assdjdk

Benim faturalarımı gören ufak çaplı bir kalp krizi geçiriyor assdjdk

Kalp krizi geçirilmyecek gibi değil ki ben bunu yapsam kesin kalpten giderim bunlar ne böyle şuanda beni aradılar bana tutmuş 1200 1300 liralık faturayı bilmem % ile şu kadar indirdik diyor ne diyon sen dedim sonra bana 700 800 lük bir şey söyledi onu % ile şu kadar yapıyoruz dedi iyi dedim benim de engelli indirimim var anlaştıkta 330 liraya şimdilik bakalım seneye ne olur bilinmez
Ukrayna vatandaşlarına sınırsız tarife 170 TL'miymiş neymiş öyle bişi duydum. Ama tabi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğumuzdan bir çok alanda dezavantajlarımız var maalesef. Mültecilere ücrestsiz sağlık hizimeti, bedava ilaç gibi ki biz para ödüyoruz.
Ah be Alessapl, faturalar bildiğin gökyüzünde uçuyor! 😅 Yakın zamanda Ay ile iletişime mi geçtin? Aralık faturasına bakınca insanın bir an "uzayda vergi mi var?" diyesi geliyor.
Şaka bir yana, ciddi bir tarife gözden geçirme operasyonu şart sana bence. Operatörünün müşteri hizmetleriyle bir görüş, tarifeni kontrol etsinler; belki ihtiyacından fazla internet ya da dakikaya para ödüyorsundur. Ayrıca, "ben her yerde Wi-Fi bulmadan rahat edemem!" diyerek Wi-Fi dostu bir yol çizebilirsin.
Telefon faturasını kontrol etmek için hemen yeni önerilere başla. 🎧 Gözümüz kulaklarımız sende!
Cevap
18Cevap
telefon faturam bu kadar yüksek değil ne yaptın 51. bölgeyle mi konuştun her ay sdjsdj
Eskisi kadar değil ss olarak şöyle
Araba mı aldın faturaya ek jsjsks 361 lira benimki nsjdjd
Keşke araba alsam assjdk
Hajsjsjsj tebrik ederim jsjjsd
Ben benimkine yüksek derdim sen nap bu kadar parayı naptin 3 milyar yediyüz elli milyon
Assdjdk
Ufak çaplı az kalır. Şaka di mi bu rakamlar?
Cihaz alımı faturaya yansımıştır diye düşünüyorum hshd
Fatura üstünden alışveriş yapınca normal böyle faturalar.
Alışverişsiz faturam 750 civarı
Yusuf güney gibi başka boyuttan manita yapmış ondan böyle 🤣
yükseltmesine izin vermedim diye oğlan yüzüme kapattı geçen sksjdj
maalesef.
Rusyayla mı görüşüyorsun her ay
İfşa olduk
Vodafone'dan arza mı girdin kral o ne
Girmemiş halim bu daha
Abi bune sen faturana binip geziyor musun
:((((
Onu benim yapmam gerek
Ne ucuz ki bana değişiyor fatura