Hiç wattpad hikayesi okudunuz mu?

selaaam. az once pinterest’te gezinirken sununla karsilastim. gercekten ergenligimi cok agir yasamisim sanirim ben wattpad’e bayilirdim. bilmeyenler icin amator yazarlarin kendi kitaplarini yazdigi ve yayinevleri araciligiyla gercek kitap haline getirebilmeyi mumkun kildigi bir uygulamaydi. artik erisim engeli gelmis. su an kullanilamiyor ulkemizde. neyse iste orada herkes kendi hayal dunyasindaki karakterleri yaziyordu ve gercekten mukemmel ask hikayeleri cikiyordu ortaya (su an komik geliyo ama onceden guzeldi ahshahshs). cunku bircok kitap zaten askla alakaliydi. kitaplarin bas karakterlerine temsili fotolar bulunurdu ve erkeklerde onlar hep hakan adali, sergio carvajal, francisco lachowski falan olurdu. kadinlar icin ise barbara palvin, stella maxwell gibi mankenler cogu zaman. kadin yazarlar cok fazla oldugu icin bazen o kadar harika erkek karakterler yaziyolardi ki arkadaslar, onlarla buyuyenler gercekten onlari ariyo kafada ya ahshahsh. tabi biraz da realist olmak lazim baya bi gercek disi karakterler vardi. bi de isimleri falan asiri havaliydi. mesela gurur, karun, bora, ediz, gediz, arin falan ahshahsh. kadinlar icin de cok degisik isimler vardi yani cocugunuza farkli bi isim koymak isterseniz wattpad hikayesi okumaniz yeterli ahshahsh. boyleli iste, bayss 🌸💕✨🌙🧚🏻