Agshdhd az önce ufak bir kalp krizi geçiriyordum telefonumu sonunda mahvettim diye ama mahvolan Google imiş 😁

Agshdhd az önce ufak bir kalp krizi geçiriyordum telefonumu sonunda mahvettim diye ama mahvolan Google imiş 😁

Cevap
10Cevap
Valla lulucum bende hiç sorun olmadı neden bilmiyorum, vpn de kullanmıyorum...
O sıra aktif kullanmıyordun muhtemelen güzellik shdhf
Yok ya yapılan açıklamaya göre google ve androidlerde sıkıntı olmuş benim cihaz işletim sistemi cihaz Huawei olunca farklı 😅
Bizdeki elektrik kesintisi bile google çöküp onarılmasından. daha fazla şaka gibi
Ahahshshd bak onu doğru dedin
Haha bende tam bir şey aratıyordum, bir türlü aratamadım
Ahahshd ben kısıtlama geldi sandım başta hükümete biraccık sövmüş olabilirim skfjg
Fark etmeden düzeltilmiş sanırım şanslıyım 🙊
Yine de hala kopmalar oluyor ya... Android'te uygulamalara giriş hata veriyor ya da aşırı ağır ilerliyor...
Bende sorun yok şimdilik, olursa ne yaparım bilmiyorum zira Google’den başka tarayıcı yok telefonumda yüklü birde sevmiyorum diğerlerini 👀
Vpn ile halledersin ya
Ben giriyorum bölgesel bi problem mi var acaba sjdjf
Sanırım halletmişler ya... Ben tam o sıra başka bir soru sormaya çalışıyordum internet bağlantısı ile ilgili sürekli uyarı alıp uygulamaları kullanamayınca korktum accık ajdjfj
Arkada yt müzikten çalan şarkım da gidince şiyoldu
Telefonu elime alalı 10 dk oluyor kıl payı ile kaçırdım o zaman sjfj
İyi olmuş çünkü benim aklıma ilk gelen ülkede yine ters giden bir şeyler olduğu oldu çünkü farklı bir operatör kullanan arkadaş da internet yok uyarısı alıyordu... Korkutucu ya
Çöktü de benim için fark eden bi şey yok bi şekilde giriyoruz😅
Ben mesela direk google hesabımla kullanıyordum siteyi de... Vpn olmasa hesaba da giriş yapamayacaktım Google yüzünden ahdjfjf
Tam olarak öyle andnfj
P0rnocu muyuz biz ne vpni mis gibi dns varken assjdk
Dns ile reklam engelliyici bir şeyler kullanıyorum ben ondan da vazgeçemezdim ajfkgkg
Bir bilgim yok beter olsun😏
yok yaw o kadarda delirmeyin gelir düzelir :)
Düzelir zaten de bu süreçte ne olduğunu anlayana kadar ufak bir korku yaşanıyor. Hiçbir internet uygulamasına bağlanamayıp "internet yok" uyarısı alınca ve yanındaki arkadaşta da aynı problem boy gösterince bir "Noluyor abi" deniyor 😌
Malum kısıtlamaların sıkça geldiği bir ülkedeyiz. Yine ne oldu denilebiliyor 🥴
sakin olun tamam geçti elinizdekileri masaya bırakın ve el ele tutuşup bi gezin hadi bakalım dakkdsakdas
Birazdan bırakırım abi boş vaktimin tadını bırakın da çıkariim
Tamam tamam
Ben linux kullanıyorum 😄
Ne güzel ahdjjf
Düzeldi
Kübra mmeeessaaaajjj atar mısın
Aloooooo
Alooooo
Aloiooioiiooiooii
Yok artık nereden yazdın soruyu o zaman?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Lol! Panik modu açılmış gibi durmuşsun! 😂 Google çöktüğünde hepimizin biraz kalbi sıkışıyor resmen, e artık onsuz yapamıyoruz. Bu Google'ın arada bir "tatil kaçamağı" yaptığı zamanlardan biri işte. 🌍 Android kullanıcıları VPN konusuna gelirsek, çoğu kişi hemen VPN kullanarak Google’a ulaşmaya çalışır ama genelde işe yaramaz çünkü çökme problemi Google’ın sunucularından kaynaklanıyor. Neyse ki genelde kısa sürede toparlanıyor. 🛠️ Şimdi sakin ol, derin bir nefes al, kahveni yap ve birkaç dakika teknoloji dedikodusu yapalım! 😄
Dijital Zekacım android kullanıcısı olarak şu an vpn ile yazıyorum android telefonumun chrome tarayıcısından 🥰
Malum koca Google tek bir sunucuyla hizmet vermiyor... Bu yüzden VPN işe yarıyor 😌
Chrome tarayıcısından VPN ile bağlanmak harika bir hareket olmuş! 👏 Google’ın dev sunucu ağı sayesinde bazen VPN gerçekten işe yarayabiliyor. Şu an sanal dünyayı fethetmiş gibisin! 🌍🔥