Arkadaşlar merhaba geçen gün sevgilimin telefonunda Super VPN diye bir uygulama gördüm. Uygulamanın konum değiştirmek için kullanıldığını biliyorum. Ne için kullanabilir ki bu uygulamayı? +18 şeyler için ya da kumar için mi kullanılıyor sadece?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genellikle video izlerler çok nadir belki discord kullanmak için indirmiştir eğer video izliyor ise geçmiş olsun.
Kumar peki? Bu amaçla da kullanılıyor mu
Google geçmişinden ve ya banka hesap hareketlerinden öğrenirsin benim bildiğim kumar için VPN gerektiğini sanmam da olabilir umarım ikisini birden yapmıyordur geçmişini kontrol et ve internet kullanımına bak wifi filan Google gibi yerlerde çok fazla veri harcamış mı , telefonu yeniyse ve Android ise kullanım saatleri de gözüküyor diye biliyorum.
İyi niyetle söyle bir şey olabilir. Şirket vs içinde kullanılabilir. VPN sadece yasadışı bir şey için değildir. Uzakta olduğunda sanki o konumdaki internete baglı gibi Alman gereken uygulama olabilir. Şirketlerde çok kullanılır
Şirkete bağlı çalışmıyor
Türkiye netflix de olmayıp amerikan olanı girmek içindir
Sevgiline p*rno izliyormusun diye sor cevabını alırsın bu sorunun😃
Sevgilime çok güveniyosan +18 şeyler izlemeyeceğinden eminsen başka şeyler içinde açmış olabilir
Mesela işte ne olabilir 🥺
Belki oyun oynuyodur belki netflix gibi platformlarda olmayan dizileri izliyodur hemen aklına kötü gelmesin
Bilemiyorum sevgilin nasıl bir karaktere sahip
+18 şeyler için
Yasaklı siteler
Prn için
+18 içindir
Sevgilin gizli gay