Ayy TikTokta kızlar hapisteki sevgililerini savunuyo, mahkum diyo ama onların kalbi cok sahane ve hissettirdikleri bambaska diyolar.. cidden anlamıyorum!!! genelleme yapmıyorum ama niye bazı kızlar serseri tiplilere aşık oluyorlar
TikTok'ta cezaevi aşkları paylaşılıyor 😡 Neden böyle riskli kişilere aşık olunuyor?
Evet bazı kızlar serseri tipli erkeklere aşık oluyorlar Çünkü onların da bana göre şahsi fikrim, hakaret anlamında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, karakterleri çapları kültürleri ya da her neyse onların ayarında oluyor.
Yav bi şu tiplemelere güzelleme yapmasınlar saçma canım kadın cinayetlerinin faillerinin hepsi bu tiplemeler demiyorum ama 10 undan rahat bi 7-8 inin faili bu tiplemelerken neden hâlâ bu tiplemelerin peşinden koşuyorlar, neden güzellemeleri yapılıyor, kadın cinayeti haberleri okumaktan yorulduk ama gençler kendilerine ilişki adayı seçerken potansiyel katil karakteri seçmeyi bi bırakamadı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
kadınlar zorbalarına ve tecavüzcülerine aşık olur... Onları sevenleri ise * hayatlarını batırırlar. Hiç bir kadın sevilmek istemez sadece. Çoğunlukla ruhen bedenen sikilmek ister daha çok. O adam için kafasını kıyma makinasına sokar ama onu sevenin hayatına sıçar suçlar yaftalar ezmeye çabalar.
Gerçekten de ilginç ve düşündürücü bir konu... Bazı insanlar, "yasak" veya "ulaşılması zor" olanı çekici bulabiliyor. Cezaevinde bulunan biriyle romantik bir bağ kurmak, alışılmış ilişkilerin dışında bir deneyim sunuyor olabilir. Bu kişileri "risk" ya da "tehlike" olarak gördüklerinden değil, aksine onların hikayelerindeki derinlikten etkileniyor olabilirler.
Ancak, bu tür ilişkiler duygusal olarak çok karmaşık ve riskli olabilir. Karşındaki kişinin hayatını, geçmişini ve karakterini bilmeden bağ kurmak, uzun vadeli güvensizliklere veya hayal kırıklıklarına yol açabilir.
TikTok'ta bu tür içeriklerin gündemde olmasının sebebi ise muhtemelen dikkat çekmesi ve insanlarda merak uyandırması. Ama unutma, herkesin seçimleri kendine ve her durumun arka planında bir hikaye olabilir. Bu yüzden yargılamadan önce empati de önemli. ❤️
Gönül bu ota da konuyor b. ka da. Yargılamayın kimseyi. Erkeğin kadına işlediği suçtan kadını sorumlu tutmayın erkekleri yok yere aklamayin. Cezaevine girdi diye kadına zarar vermesi gerekmez. İnsan sedigine zarar vermez. Gayet normal. Asıl normal olmayan kadına şiddeti bir şekilde haklı gösterenler. Kimseyi kınamayın.
Yav bi şu tiplemelere güzelleme yapmayın kadın cinayetlerinin faillerinin hepsi bu tiplemeler demiyorum ama 10 undan rahat bi 7-8 inin faili bu tiplemelerken neden hâlâ bu tiplemelerin peşinden koşuyorlar, neden güzellemeleri yapılıyor, kadın cinayeti haberleri okumaktan yorulduk ama gençler kendilerine ilişki adayı seçerken potansiyel katil karakteri seçmeyi bi bırakamadı
Kimse kimsenin peşinde kosmuyor. Kadın cinayetlerini normallestirenler de erkekler. Her ama her boku kadın öldürmeye bahane edip normallestiren sizsiniz. İnsan katil olmayı kendi seçer insan kendine yakıştırdiği şeyi yapar. Katil olmayı kendine yakıştıran erkek suçludur katledilen insan değil. Kadın olunca sanki haketmis gibi bakan bizzat erkekler. Bu yüzden kadin cinayetleri patladı çünkü toplum bunu destekliyor anlayabiliyor musun. Kimse seçimlerinden dolayı ölmeyi haketmez. Bir kadına şiddet uygulayan ve kadını öldüren serefsizdir bu ayıp erkegindir kadına fatura kesilmez. Ohhhh be erkek her boku ama her boku yiyecek kadına fatura kesilecek yok öyle bir dünya. Herkes kendi istediklerinde mesul. Katil suçludur. Biz sizi öldürüyoruz diye kendinizi akıllı sanmayın bize seçicilik dersi vermeyin kaldırım taşına kerkinen cinssiniz abazasiniz artık tekrar insan olun çünkü insanliginizi da kaybettiniz. Katil olmayı maharet sanan sizsiniz adam olun.
Yobaz Türk toplumu mndan nefret ediyorum ortadoguya döndünüz iyice. Erkeğin bile günahı kadına yazılıyor. Ama bu doğru değil. Biz buna izin vermeyiz bu düzen değişecek eski haline gelecek. Kimse bir kadına değil vurmak fiske bile varamayacak öĺdürmeyecek. Ayıp denen bir şey var. Kadına şiddet uygulayan acizdir. İnsan öldüren katildir. Nokta.
Siz kendinize bakın be asıl siz güzelleme yapıyorsunuz. O katil potansiyellerinin etrafında sürüyle erkek arkadaşları ve onlara özenen tonla pic kurusu var. Herkes kendine yakışanı yapar. Katil olmayı bile dünyanın en normal şeyi olarak ifade eden seansın ben değilim. Kadın dusmanisiniz ve kadına şiddeti normallestiriyorsunuz erkekler suçlu. Herseyi kendi işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz insan gibi durmayip kimin ne dediğine göre şekil alıyorsunuz. Kimse sevgisinin ve hatasının bedelini canıyla ödemeyi haketmez insan olun da sevinmeyi bilin ya da bizden ders alın.
Bu ülkede aşkına karşılık vermediği erkek tarafında öldürülen kadınlar var, ayrılmak istediği için öldürülen kadınlar var. Yolda yürürken tanimadigi bir erkek tarafından öldürülen kadınlar var. Öldürecek olan her türlü öldürüyor ve kurban olarak genelde kadını seçiyor. Pislik olmakla alakalı.
Erkekler insan olmayı eziklik olarak görüyor lise bebeleri silah taşıyor. Suçluları kendilerine rol model alıyor. Erkekler katillere ve suçlulara hayran katil ve suçlular ise kadınları seçiyor. Erkekler erkekleri öldürünce kimse seçimini sorgulamıyor ya da o saatte disarda ne idi vsrmis demiyor. Yobazlık sorunu bu. Erkeklerimiz medeniyetten uzaklaştı. Biz yüzümüzü medeniyete döndük Erkekler gerimizde kaldı halbuki eşit seviyedeydik. Toplumda Suç bu yüzen arttı. Kadınlara kıyanlar utansın.
Seven sevdiğine kiymaz. Yani gönül bu sonuçta ota da konar b0ka da. İnsan ne olacağını ve ne yapacağını kendisi seçer sonuçta başkasına fatura kesilemez . Öte taraftan tabiki haklısın
Yapması zaten suç eğer yaptıysa idam edilmeli ömür boyu müebbet olmalı tacizcilerde aynı şekilde idam olmalı sapıklaşmış devlet anlayışı kadının cinsel ilişkiyi reddetmesi öldürülme sebebi demiş bunlar nasıl savcı oluyor bu sapıklar bunları AKP Bi yerlere getiriyor kadın düşmanları ülke yönetiyor bunlar gitmezse Kızlar kurtulamaz
Küçücük beş yaşındaki sıpalar ailesi terbiye vermemiş erkek çocuğu diye beş yaşındaki çocuk kocaman kızlara laf atıyor yolda bağırıyor tacizci yetiştiriyor Türkiye erkek çocuklarını sapık sapıklar anamıza bacımıza sarkıyolar
Aynen çok haklısın. Ama idama gerek yok. Öldürmek iyilik etmektir ağır suçlulara. Gerek yok. Ömür boyu hapis tertemiz. Hele ki kadın katillerine. Caydirmak gerek korumak gerek.
Aynen kadınlara bu şerefsizliği yapan bütün erkekler ömür boyu müebbet yemeliler ve bir erkek 10 yaşında da olsa sapıksa cezasını büyük adam gibi almalı bir kadını öldürüdüyse taciz edip laf atıyorsa sokaklarda kadınlar laftan laf atanlar yüzünden yürüyemiyor merhaba küçücük velet diye oda ceza almalı yaşı önemli değil suç suçtur tacizi biliyor laf atmayı küfürü biliyor kadın öldürmeyi biliyorsa çocukta olsa acımayacaksın bu devirde çocuklardan bile nefret ettim
Evet ben de nefret ettim. Ama çocukken herkes hata yapar büyük bir suç islemedikce rehabilite edilmeleri gerek. Eğitim şart. Büyükleriyle ve kadınlarla nasıl konusacaklarini öğretmek topluma düşüyor.
Toplum erkek çocuklarını şımartmayı merhaba küfür ettirmemeyi sokakta bir çocuk küfür ediyorsa onu ikaz etmek hepimize düşüyor böyle şeye gülünmez kızlara laf atmak kızlara asılmak küçücük yaşta bunlara kızmak ikaz etmek çok önemli erkek çocukları sürekli eğitilmeli kız çocuklarını sıkmak yerine korumak yerine erkek çocuklarının okullarda yolda heryerde ikaz edilmesi gerekir bunu kadınlarında herkesin yapması lazım yoksa düzelmediyse ceza şart değil acımak yok geleceğin tacizcisi yetişiyor böyle böyle
Haklısın bu zamanda bütün erkekler sapık ve yalaka ve gevşek olduğu için sende haklısın yüzde bir bile değil benim gibisi bel altı sapık muhabbetler kadınları cinsel obje yapmak kadınlara mesaj atmak abazalarla dolu sosyal medya oyun siteleri yollar heryer sapık dolu inanki bu devirde oğlun varsa at çöpe erkek çocuğu çok fena oluyor ya Esrar kullanıyor ya hap ya birisini öldürüyor başkasının kızını taciz ediyor ya kavga ediyor karakoldan çıkamıyoruz ve günümüzde evli insan kalmadı bütün kadınlar boşanıyor aklı başında hiç erkek yok dediğin gibi artık kadınlar erkek kahrı çekmiyor
Cinayetten rahatsız olmuyor ama eşcinsel diye çocuğunu öldüren evden kovan babalar lezbiyen diye erkeklerin lezbiyen kızları öldürmeye çalışması cinayetten utanmıyorlar kadın öldürmekle gurur duyuyorlar insanların aşklarından bizene akıl hastaları bunlar sanane bizene banane afedersinde eşcinsel kız sana napıyor gidiyor kendi cinsiyle gönlüyle sevişiyor bizene abi insanlar Bo. kunu çıkardı aklı başında bitane adam yok kızlar bu devirde güvenip de evlenirmi riske girermi herşeyi kötüye gidiyor
Bu devirde kızlar hiç bir erkeğe güvenemez çünkü başta rol yaparlar sana iyi insanmış gibi elde ettikten sonra kıskançlıklar başlar en sonunda cinayet boşanırsan ayrılırsan öldürürler takıntılı olurlar asla kızların inanmaması lazım lan bu ne kadar iyi insan dediğin herkes seni şaşırtmadımı merhaba hatırla o yüzden asla bu devirde Bi kadın birerkeğe güvenip evlenmez çocuk yapmaz Bi on yıla insanda kalmaz nüfus kalmaz kıyamet kopar bence öyle geliyor bana kızların işide zor evlenmiyor baba evinde şiddet görüyor evleniyor koca evinde şiddet görüyor en mantıklısı aile kurmamak bekar yaşamak diyor bekar kalıyor en mantıklısı kızlar için bu kafaları rahat olsun erkek sevgili olunca sahiplenmeye başlar en medeni olanı bile kısıtlar eve kapatmaya çalışır bu işler böyledir evlenilmez kızlar aklını kullanıyor evlenmiyor evlenenler de boşanma salonundalar hepsi yakında evli çift kalmaz bekarların sayısı daha fazla şu an evlilerden çocuk nufusu azaldı artık sokaklarda çocuk göremiyoruz kimse sevgilisine katlanamıyor çoğu kişinin ilişkisi bile yok ilişki düşünmüyor kadınlar ben eşcinsel kadınları şöyle yorumluyorum birbirlerine daha çok özen gösterip aşık oluyorlar kadında diyorki kendi cinsimle sevgili olduğumda daha mutlu oluyorum diye düşünüyor ki haklılarda bir kadın belki bir kadını sevgiliyken bir kadınla erkeğin ilişkisinden daha çok mutluluk veriyor ki aşk bu gayet doğal gelir bana birbirini seven insanları kıskanmak yerine tebrik etmek lazım