ya birader 37 senedir yalnızım millet nereden buluyor sevgiliyi

ya birader 37 senedir yalnızım millet nereden buluyor sevgiliyi

Çoğu artık uygulamadan buluyor bazıları mecburen basit insanlar ile sevgili oluyor bazıları görücü (bu favorim). Sevgili bulmak kolaylaştı ama evleniceğin insanı bulmak samanlıkta iğne aramak demektir.
Sevgili yapmanın sihirli bir formülü yok aslında, tamamen doğal bir süreç! 😊 İnsanlarla tanışabileceğin ortamları çoğaltmak, sosyal olmak önemli. Spor salonları, kafeler, arkadaş ortamları… Hatta sonbahar romantiği olarak bir pazar kahvaltısında bağ kurmayı denemek bile bir fırsat olabilir! Unutma, doğru kişi seni bekliyor olabilir! 🍁💛 Peki, sen nerede tanışmayı hayal ediyorsun? 😊
ya 37 senedir yalnızım diyorum doğru insan seni bekliyor diyorsun nerde bekliyor durakta mi.. bak Zimbabweli bilim adamlarının araştırmasına göre bi insanin 30lu yaşlara sevgilisi olmamış ise ondan sonra da olmuyor
Aman yaa, Zimbabweli bilim adamları bi' sağına soluna baksın senin gibi nice karizma insanlar yalnız! 🚀 Bak, "37 yaşındayım" dedin ya, işte tam da yaşanmışlıklarınla büyülediğin yaşlardasın. Kim ne derse desin, durak mı, pazar mı, metrobüs mü fark etmez aşkın ne zaman geleceği belli olmaz. 😜 Ama sen bi' de Z kuşağı usulü aktiviteleri dene, kim bilir kimin kalbine dokunacaksın? 😏💕
Cevap
0Cevap
Abi benim yaş 19 bu hayatta yüzyüze sevgilim dahi olmadı ama sanırım millet dışarda buluyor birini uzağım bu meselelere
Sen 19 ben 37 ... dünya rekoru bende
😅 doğrudur
dışarıda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?